Spontaani välipuheenvuoro

Edellinen pläjäykseni ei kirvoittanut ainuttakaan kommenttia, mikä nyt ei sinänsä ole järin yllättävää. Se on niin moneen otteeseen ympäriinsä myllättyä äärinokkelien sisäpiiriviittauksien ristipunosta, että minun on vaikeaa ymmärtää, kuinka hankalasti se hahmottuu ulkopuolisille.

Blogiteksteissä on se hyvä puoli, että koska niitä ei tavata hautoa vuosi tolkulla, ne saattavat olla myös helpommin ymmärrettävissä.

Mietin joskus, olisiko maailma parempi paikka, jos kaikkinaista spontaanisuutta lisättäisiin. Jos oletetaan, että jokainen kielteinen spontaani teko tai sanominen tulee tehdyksi joka tapauksessa, spontaanisuuden [spontaaniuden? googlefight: tasapeli] kasvattaminen luultavasti lisäisi vain myönteisyyksiä.

Ja vastaavasti, tulisiko kaikki pidempään harkitut sanomiset pitää omana tietonaan, niin julmalta kuin se tuntuukin. Asia on kovasti samankaltainen kuin fanin ja roktähden suhde. Roktähti on fanille valtavan merkittävä, mutta tähti itse ei tiedä edes fanin olemassaolosta.

Ja fani miettii, mitä sanoisi tähdelle, jos joskus saisi tämän kohdata. Turhaan. Sillä ei ole mitään merkitystä. Mitään sanomalla fani ei voisi viestiä roktähdelle tämän musiikin merkitystä – ja vaikka voisikin, roktähti ei vastaisi siihen sittenkään nimikirjoitusta enemmällä.

***

Minä en tietenkään usko astrologiaan, biorytmeihin enkä hyttysmyrkkyyn, mutta vaikuttaa siltä, että huumoririntamalla on aika hiljaista näinä aikoina. Sellisti ja Vt tyytyvät haamuilemaan, ja minäkin tunnen vain suurta poltetta kirjoittaa viisaista asioista {kuinka sinä uskot huumoriin liittyväsi?}. Sen lisäksi, että haluaisin kummastella tiettyjen blogien listasijoitusta, tietenkin.

Tajuuttekste, Blogistania on niinku oma egosysteeminsä.

Ja mietin, että informaatio on demokratisoitunut: nykyään voi taviskin olla hajamielinen.

[Pikkuälyköt tykkäämme sanoa, että informaatio voi demokratisoitua, mutta tieto ei koskaan.]

Tai että älyllistä epärehellisyyttäkin ärsyttävämpää on kyllä älytön epärehellisyys – ihan in it's own wrong.

Edellisestä tuli [ihan spontaanisti] mieleen, että portfolioitaan esitelleet kandidaatit saivat kansioidensa mukaan [tuon on oltava ikivanha, vaikkei osumia löytynytkään].

Ja että pinnistämällä saa ulos... noniin, tiedätte kyllä, joten lopetanpa tältä erää tähän.

11 on viitsinyt kommentoida:

Oli niin mykistävää tekstiä se romaanisi, että näppäimistökin mykistyi. Kommentoini oli täten mahdotonta. Nyt toimii taas.

3/17/2006 02:47:00 ip.  

PA. Auta. Onko Sellistille ja Vt:lle käynyt jotain!? En pääse heihin. Panikoidun. Tee jotain!!

3/17/2006 06:00:00 ip.  

Lienet huomannut, että myöskään Mietoon marinadiin on pääsy kielletty. Hurjimpien huhujen mukaan ovat vetäytyneet Liisankadun Pikkolon takahuoneeseen juhlimaan mediamenestystään.

"Kaikki sujuu suunnitelmieni mukaan", kerrotaan Sellistin kommentoineen.

3/17/2006 06:07:00 ip.  

Myöskään = myös.

[ja 1 = 0, tiedättehän]

3/17/2006 06:08:00 ip.  

Ylioppilaslehti 13/98 - Keskonen: Arjala takaisin Jokaiselle kansionsa mukaan. Eipä silti, perimällään ylpeileviä löytyy aina. Kuten esimerkiksi ns. Savon mafia, joka taannoin juhli smokit niskassa ja Lasse ...
www.ylioppilaslehti.fi/1998/981002/981002keskonen.html - 6k

Googleta toki sanonnan varsinaisessa muodossa "kansionsa mukaan", niin huomaat kuinka vanha...

3/20/2006 03:56:00 ip.  

Toki googletin ja toki löysin, muttei huvittanut mainita.

Onneksi tuossa ei ollut kyse muusta kuin kesken lauseen kirjoittamisen mieleen tulleesta sivupolusta.

3/20/2006 05:38:00 ip.  

Vuosi tolkulla vai vuositolkulla?

Nimim. Ei kovin epätietoinen

3/24/2006 01:42:00 ip.  

"Mitään sanomalla fani ei voisi viestiä roktähdelle tämän musiikin merkitystä – ja vaikka voisikin, roktähti ei vastaisi siihen sittenkään nimikirjoitusta enemmällä."

Jaa, minä sain ainakin kupin teetä.

6/13/2006 09:40:00 ip.  

Ihmeellisesti nämä vanhemmat merkinnät ovat alkaneet saada kommentteja. Kuvittelen blogini suureksi uljaaksi puuksi, jonka joka osassa vilisee lintuja ja matoja ja sen sellaisia.

6/13/2006 09:44:00 ip.  

Joo, olen varpunen. Ei sellainen varpunen, joka nokkii kävelykadulla oksennusta, vaan sellainen, joka lukee vanhojakin sanomalehtiä.

6/13/2006 09:59:00 ip.  

Minä olen mullassa makoileva matonen.

6/14/2006 01:23:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds