Nahkaa, beibe

Kun luin Schizo-Jannen tuoreesta aikaansaannoksesta eilen illalla, pidin juttua hieman mauttomana.

Tänään mietin, voiko tauti tarttua julkisesta kommenttilaatikosta.


***

Unohdin eilen kirjoittaa aamulla yhdeksältä tunnin myöhässä herätessäni hourimastani ajatuksesta [en minä mihinkään ollut menossa, mutta kokeeseen piti lukea].

Ajattelin heräämistä jonkinlaisena curling-otteluna. Että unissakin pitäisi pyrkiä määrämittaisiin. Usein lipsahtaa pitkäksi. Tällä kertaa oli jäänyt vajaaksi ja olin herännyt jo seitsemältä ensimmäisen kerran, mutta syytin vihollisjoukkuetta, joka oli kilkannut minut kivellään yli maalin.

Analogia on tietenkin hyvin olematon, mutta herätessäni elin sitä.

Mietin myös, muuttuuko digikameroiden poista-komento Uusis-huuman myötä muotoon tee poisto.

Huvittavaa tässä on, etten minä ole katsonut curlingia sen jälkeen kun se oli muodikasta viime olympialaisissa. [En kyllä nähnyt yhtään mitään näistä kisoista, että tämä ei ollut mikään lajikannanotto. Älkää peljätkö, oululaiset kurlaajat.]

***

Nokian toimitusjohtaja Kallasvuo on helppo muistaa siitä, että hänen nimensä unohtaa hyvin helposti. Minulla ainakin oli ongelmia, kunnes kehitin muistisäännön vanhan Ensio Siilasvuo -juomalaulun pohjalta.

Minä olen johtaja Kallasvuo
enkä minä tullitta maahan tuo.
Ja jos minä maahan tuon,
niin en ole Kallasvuo.


No, nytpä tiedän sentään hieman enemmän luettuani Talouselämän henkilökuvan.

***

Lintuinfluenssa jatkaa etenemistään, ja nyt kerrotaan jo kissan saaneen surmansa. Mielenkiintoisinta Ilta-Sanomien uutisoinnissa on, että saksalaiskissasta kertova uutinen sijaitsee Kotimaa-otsikon alla.

Onko tämä paniikinlietsomista, salamyhkäistä EU-propagandaa, suur-Suomi-haikailua vai hienoa tekniikkaa, joka osaa haistella IP-osoitteeni perusteella, että majailen Saksassa ja varmaan haluan lukea saksalaisuutiset kotimaanosastosta?

Tässä blogissa käy aika paljon vierailijoita Saksasta nykyisin. Ihan totta, minä en ole ne kaikki. Osa on jopa muista kaupungeista. Voisi melkein todeta, että Saksa on PA-maa.

***

Kävijätilastot ovat kaikkiaan kovin kiinnostavia [miksiköhän kukaan ei ole alkanut kutsut niitä verkkolokeiksi?]. Huomasin vasta hiljattain, että kävijää klikkaamalla saa tietää, mitä kautta juuri hän on saapunut tänne [sekä hänen kenkänsä koon, mutta minä en ole niin kiinnostunut niistä, että jaksaisin muuttaa amerikkalaisia mittoja täkäläisiksi].

Aamulehdestä muun muassa tultiin etsimään Pamela Tolan toista nimeä. Ettekä arvakaan, mitä etsimällä tänne tullaan Nokiasta keskellä työpäivää. Hei, tästähän voisi kirjoittaa vaikka sellaisen huumoripostau

Sittenkin suosikkini on ulkoasianministeriön jättämä nobody.formin.fi -jälki. Tuossa on vähän sellaista salaperäistä agenttimeininkiä. Ei täällä ketään ole, hushus.

Mainitaan sentään sen verran, että se junan alle jäävä tyttö liittyi ilmeisesti tulossa olevaan suomalaiseen elokuvaan.

Ja että Juha Mieto on homo -väitteet ovat ilmeisesti sittenkin erheellisiä.

Hupsua, kuinka en ole koskaan kuullut kenenkään kyseenalaistavan, miksi kummassa Juha Mieto on jonkinlainen julkimo, vaikka minun elinaikanani hän ei ole ymmärtääkseni juuri muuta tehnyt kuin toiminut julkkiksena.

[Kyllä, te olette juuri niin vanhoja.]

***


Näin pitkään maltoin pantata; säästin tärkeimmän loppuun. Kyllä. Jobs esitteli eilen aivan mielettömiä tuotteita [ja Jyrki Alkio esitteli itsensä Jobsille].Katsokaa nyt, nahkainen kotelo iPodille. Siinä on Applen logo. Siinä lukee iPod. Siinä ei ole turhia reikiä näytölle tai nappuloille. Ja, mikä parasta, se maksaa 100 euroa.

Tuohon hintaa luulisi saavan jo ihmisennahkaa. {Varo nyt, joku herkkänahkainen vielä älähtää.}

Tai niin kuin joku asian tiivisti Slashdotissa:

> What can a $99 leather case get me?

Laid.

2 on viitsinyt kommentoida:

Tuohon hintaa luulisi saavan jo ihmisennahkaa
Mistä tulikin mieleeni: onks VT:stä mitään havaintoa?

3/01/2006 08:17:00 ip.  

Huomenta.

3/02/2006 04:33:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds