Seisoin bussipysäkillä ja ajattelin saappaita.

Aivan yhtäkkiä, ilman mitään erityistä syytä [paitsi siis bussin odotus]. En mitään kumisia, vaan sellaisia, joita naiset laittavat jalkoihinsa talvisin. Mietin, millaisten vaatteiden kanssa saappaita on soveliasta käyttää. Huomasin, etten tiedä. Mietin, miksei miehille ole olemassa saappaita vastaavalla tavalla. Jos buutseja ei lasketa.

Eikä tässä yhteydessä lasketa.

Kirjoitin aiemmin, että Michael Jackson oli maailman viimeinen hatun käyttäjä. Jäivätkö saappaat Stalinin jalkoihin?

[Hyvä, että Blogisanomat lopetti, niin minun ei tarvitse surkutella, etteivät valinneet tuota äskeistä nerokasta lausetta viikon lainauksekseen.]{Whoa, näet jotain positiivista BS:n loppumisessa. Olet sinä aina kova jätkä.}

Lapsena minulla oli talvisaappaita, ja niissä lumen läpi tarpoessaan oli jotenkin voittamaton olo. Sellainen, ettei tarvinnut välttämättä nostaa jalkojaan, vaan sen kuin lanasi menemään kuin keulabulbi ahtojäässä.

Keulabulbi ahtojäässä. Tulipakin sanottua voimakkaasti. Eikä tuossa ole todellisuudessa muuta tenhoavaa kuin kalevala-mitta. Näin meitä huijataan.

[Tiedän kyllä, ette kirjoitin reilu vuosi sitten jotain keulabulbeista ja lumessa kävelystä, mutta toivoin, että olisitte unohtaneet.]

***

En ole pitkään aikaan muistanut lukea Muun muassa -blogia, mutta nyt taas. Tuli jälleen mieleen tuosta comicsans-horrorista, pitäisikö huutomerkeistä olla huolissaan. Kysymysmerkkiäkään kun ei oikein tahtoisi kirjoittaa näkyviin minnekään, kun siitä syntyy jotenkin niin kakaramainen vaikutelma, niin kuinka junttia onkaan huutomerkkien viljely! Kuoleeko merkkiparka tyystin sukupuuttoon.

Tunnen oloni eina vähän hölmöksi huutomerkin kirjoitettuani.

***

Näin sunnuntain kunniaksi avaan hieman tämän blogin keskimääräistä siveellistä linjaa rohkeamman aiheen.

*kolmen lopettaneen tilaajan ääni*

[Oikeasti, älkää nyt viitsikö koko ajan.]

Olen jo pitkän aikaa miettinyt, mistä se johtuu, että kun makaa lehteä, kirjaa tai läppäriä lueskellen vaikkapa sängyllä, sohvalla tai suojatiellä, tuntuu jotenkin luontevalta livauttaa kätensä housunkauluksen alle. Siihen vyön ja vatsan väliin, ei siis sen pidemmälle. [Hyihyi, ei tässä blogissa nyt sentään niin epäsiveellisiä aiheita käsitellä.]

Että kertokaa nyt, ihmiset.

2 on viitsinyt kommentoida:

Ensinnäkin saappaista: tällä hetkellähän naiset käyttävät saappaita ihan minkä tahansa vaatteen kanssa. Sovelias muoti sallii nyt kaiken, ja nythän niitä lahkeita on ihan luvallista tunkea saappaiden sisään. Saappaat on kyllä kivat, etenkin hameen (ja tietysti verkkosukkahousujen) kanssa.

Sitten käden livautus housunkaulukseen. Ei sille kädelle vain ole mitään muutakaan kivaa paikkaa. Housunkauluksessa käsi on poissa tiellä, eikä tule esimerkiksi kaivettua nenää.

3/20/2006 09:28:00 ap.  

Ha! Mulla on saappaat, kolme fedoraa, homburg, lippalakki, trilby, neljä barettia, baskeri, kolme olkihattua, kolme turbaania, kolme karvahattua, kaksi nahkakypärää ja muutama jolle en tiedä nimeä.
Mies ei poistu kotoaan paljain päin, tai ainakin hänellä on ycxyapbx

3/20/2006 11:31:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds