Puhetta rumista sanoista

Naiset kysyivät, joko mies on syönyt lounasta ja tämä sanoi, ettei, vaikka olikin.

Huomaatteko, tämä oli viiltävän intertekstuaalinen näkkileipävitsipastissi.

Ei, se teki hyvää. Tarvitsen näemmä ihmisiä, jotka nauravat oikeassa kohtaa.

Ehdin tuossa matkan varrella jo hieman turhautua. Loppua kohti vittuiluni äityi liki silmittömäksi. Anteeksi siitä.

Kyllä, sanoin vittuilu, sillä kaikki muu olisi ollut vähättelyä.

***

Jatkan vielä vähän aikaa rumien sanojen linjalla. Kuten kaikki terveet miehet silloin tällöin, tunnen välttämätöntä tarvetta työntää lusikkani [tsihihi] kaikkialla vellovaan peniskeskusteluun.

Mietin, että siinä missä jotkut laulavat suihkussa, minä laulan vessassa käydessäni: Elämä on helppoo silloin kun on joku, josta pitää kii.

Joku, sillä olen lukenut joidenkuiden kutsuvan osiaan nimillä. Luin hiljattain Demin keskustelupalstaa – kuten aiemmin myönsin – ja yllätyin silmätessäni viestiketjua, jossa teinit kertoivat, kuinka poikiksiensa pelejä nimittävät.

Kovin moni sanoi kyrpä. [En nyt jaksa etsiä linkkiä.]

Olenko se vain minä, vai onko kyrpä teistäkin suomen kielen liki rumin sana? [ajatelkaa nyt, rupinen kyrpä..tai no oikeastaan, älkää ajatelko] [no entä visvainen v...äh] Jos nyt mietitään tavanomaista vittuuntunutta olotilaa, niin kyllä kyrpiintyminen on sentään kouriintuntuvampaa [tsihihik, onko siinä solidi tatsi]{eikös tuo kuuluisi tuon toisen blogin puolelle?} ja kokonaisvaltaisemmin jäytävää.

Vaikka mitäpä minä näistä asioista tietäisin. Minä puhun jatkossakin tynkä-Jugoslaviasta.

***

Niin, huomaan, kuinka pyörittelette päitänne ja mietitte, mistä tämä selittämätön tunne johtuu. Kuin tämä olisi vielä tavanomaistakin parempaa ja hiotumpaa. Jotenkin niin valmista.

Tämä on todella toinen iteraatio. Minä sitten menin ja ostin Rosenstolzin uuden albumin sellaisena erikoisversiona, jossa tuli dvd mukana. Se sisälsi muun muassa Ich bin ich (wir sind wir) -kappaleen musiikkivideon, joka on kaitafilmiefekteineen ehkä vähän tehty, mutta sittenkin aikas upea.

Koneeni on vain jotenkin rikki niin, että se tyhjentää akkunsa alta puolen tunnin, kun sillä yrittää katsoa dvd-levyä [ja tiskausoperaationi kesti yli puoli tuntia]. Ja mikä hölmöintä, sammumista ei edellä tavanomainen varoitus eikä kone mene virran loputtua uneen, vaan se tosiaan ihan kylmästi kuolee.

Sinne meni se teksti, vaikka olin sen oikein kopioinut talteen teksturin puolelle.

***

Tähän väliin pikainen täsmennys, kun Kervån ja Sediksen kommenteista jäi asia hieman epämääräiseksi. Eli kyllä nuo todella ovat viime sunnuntailta nuo hakaristikuvat eivätkä mitään huonoa huumoriani. Ihmeissään ne olivat jenkkituristitkin.

***

Kohta puoliin pitää käydä nukkumaan. Ajattelin herätä kolmelta yöllä, tuntia ennen Marjutia, ja matkustaa Hannoveriin ulkoiluttamaan sisäistä nörttiäni. Valitettavasti Apple ei osallistu rahvaan teknohärpäkemessuille, mutta kai niitä origameja nyt jaksaa päivän katsella [tajuuttekste, jätkät, origami].

Pitänee käydä Lidlistä vähän energiajuomaa, jotta jaksaa. Laskivat juuri tölkin hinnan viiteentoista senttiin. Ja mikä parasta, tölkki on samanlainen upea ohut ja korkea kuin Red Bullissa.

Kuin Magnumissa parasta ovat rapisevat paperit, Red Bull -elämyksen hienoin hetki on kannen avaaminen. [Olen niin urpo, etten osaa tunnistaa energiajuomia mausta, paitsi että Ed maistuu muovilta.]

4 on viitsinyt kommentoida:

Ja mikä hölmöintä, sammumista ei edellä tavanomainen varoitus eikä kone mene virran loputtua uneen, vaan se tosiaan ihan kylmästi kuolee.

Just tuota iBookini on tehnyt jo pari vuotta, sympatiat sinne. Seuraavassa vaiheessa huomaat, että vaikka kone olisi sähköverkkoon kytkettynä, se ykskaks yllättäen lopettaa lataamisen (ja kun merkkivalon sammumista ei huomaa, tulee jatkaneeksi kirjoittelemista kunnes akku loppuu ja tapahtuu kuvailemasi kuolema). Omituisinta on, että lataaminen jatkuu ongelmitta, kun töpselin vaihtaa toiseen pistorasiaan!

Eikä tuo yllä kerrottu pistorasianvaihtojuttu ole mikään henkilökohtainen havaintoni. Myös koulumme iBookit toimivat samoin, valittaa viestinnän opettajatteremme.

Marjutille yritin kommentoida, että hän on Gorban lisäksi ainoa tuntemani ihminen, jonka unirytmi on noin aamuvirkku. Mut se kommentti ei mennyt läpi. Menköön tätä kautta!

3/10/2006 08:33:00 ip.  

"Koneeni on vain jotenkin rikki niin, että se tyhjentää akkunsa alta puolen tunnin, kun sillä yrittää katsoa dvd-levyä [ja tiskausoperaationi kesti yli puoli tuntia]."

Lienee noita Applen omalaatuisuuksia tuokin, kun minun PC:lläni elokuvien katselu ei niinkään edellytä tiskaamista kuin imurointia.

Tällä kertaa ei tämän enempää vinoilua teille Appeeloille noista ainaisista ongelmista hienojen, kalliiden laitteidenne kanssa.

3/10/2006 09:29:00 ip.  

Äiti: kommenttisi ei mennyt läpi, miten se on mahdollista? Aamuvirkku on ihmeissään. Saitko jonkin virheilmoituksen?

3/11/2006 06:11:00 ap.  

"Eli kyllä nuo todella ovat viime sunnuntailta nuo hakaristikuvat eivätkä mitään huonoa ..."

Sun hienovaraiset hakaristit huomattiin, mutta kun minä piilotin Berliinikuviini Mohammedin kuvan, niin kukaan ei huomauta (finger-kuvassa vasemmalla :))

jani:"...imurointia."

:DDDD loistava!

3/11/2006 01:55:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds