[ihan oikeesti, hei, tää ei oo enää hauskaa, lopeta jo]

Joku lähetti minulle aamulla tekstarin, jossa kysyi, mikä Nokian malli kannattaisi hankkia, jos sitä aikoo käyttää Macin kanssa. Minä en tiedä, kuka tuon viestin lähetti, mutta olen saanut sen kaksikymmentä kertaa.

Minä en valitettavasti ole pystynyt oppimaan uusia Nokian malleja 3330:n jälkeen. Onneksi netistä löytää kaiken tarvitsemansa, myös tiivistelmän Nokian puhelinmalleista [löytyy sivun alalaidasta].

***

Takaisin arkeen, ennen olivat huumoriblogaajat sentään vähän eri kaliiberia.

[toisaalta meidän puolustukseksemme täytyy sanoa, että olisihan tämä vähän helpompaa, jos Jäätteenmäki vaikuttaisi edelleen Suomessa]

Kännyköihin liittyy sekin, että Opera mini-version beta on kaikkien pohjoismaalaisten haettavissa. Omassa T610:ssani se kyllä kaatui heti, mutta jotkut olivat kai saaneet sen toimimaankin. Upeaa, kohta voi lukea blogeja oikeasti missä vain.


Herää vain kysymys, miksi kysymykset ovat olemassa, jos niihin kaikkiin pitää vastata kyllä?

***

Apple tuntuu olevan mielettömässä nousukiidossa, ja vannoutuneimmat vihaajat syyttävät jo lehdistöä puolueellisuudesta. [hilpeitä kommentteja tuolla]

[soittivat tuossa taustalla jälleen 15 sekuntia yhtä kadonnutta kappaletta, joka on joko jotain espanjaa tai sitten niin epäselvästi artikuloitu, etten koskaan saa sanoista selvää. däng dägä-däng, dägä dägä dägä däng-däng, se menee]

Keskiviikkona julkaistuissa PowerBookeissahan akunkestoa parannettiin vielä viidenneksellä. Mikäli minun akkumittariani on uskominen, tämän vanhan polven mallin kanssakaan ei tarvitse hävetä.

***

Iltalehti kirjoittaa Robbie Williamsin Saksan levyjulkistustapahtumasta [huomaatteko, kaikki tärkeät tyypit ovat nykyään Saksassa].

Pieni heppu lökäpöksyissään, harmaissa liiveissään, raitapaidassaan ja valkoisissa lenkkareissaan ponnahtaa lavalle ja tervehtii pirteästi yleisöään. Jos sisääntuloon kuuluisi vielä kokovoltti, niin miestä tuskin voisi erottaa 1970-luvun suomalaisesta iskelmätähdestä Robinista. Miehet ovat samaa kaliiberia.

Samaa kaliiberia kuin menneen ja nykypolven huumoriblogit. Jos edes minä olisin joskus kuullut jostain Robinista, mutta kun meitä tietämättömiä on erinäisiä miljoonia.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds