Päätös on jo kirjoitettu

Minun pitäisi puhua huomenna blogeista, ja olen vielä hieman vaiheessa juttuni kanssa. En yllätten ehtinytkään valmistella esitystä eilen, kun huomasin, että minun pitäisi mennä tänään ranskankokeeseen, jos mielisin jollekin kurssille osallistua. Ettei aivan kaikki suotta unohtuisi.

[päädyin tietenkin menemään eilen baariin, mutta tänään sentään kokeeseen.]

Jos tehtävänä on puhua 5–10 minuuttia, ja suomalainen huomaa, ettei osaa kieltä eikä ole kunnolla valmistellut esitystään, hän lopettaa neljän minuutin kohdalla.

Chileläinen sitä vastoni jatkaa puoli tuntia.

Pää kiinni, teki mieleni huutaa, kaikkia periaatteitani vastaan.

***

Minä en hirveästi pidä vitseistä, jotka perustuvat stereotypioihin ja typeriin olettamuksiin. Paitsi tietenkin silloin, kun kyse on tosijutusta.

Saavuin juuri tekemästä sopimusta nettiliittymästä. Nettiliittymää varten tarvitaan puhelinliittymä. Puhelinliittymää varten tuli täyttää kymmenen (9) kaavaketta.

Liittymän aukeamiseen kuluu kuulemma kolme viikkoa. Toivottavasti eivät yritä saada maksuakaan aivan heti. Nordea ei näemmä tilapäisesti anna siirtää rahaa ulkomaille, joten täkäläinen tilini on tyhjä.

Stipendini sentään lupasivat maksaa, hipihei. [ystävällisiä palveluntarjoajia teillä päin!]

***

Olen huomannut streessaavani asioiden tärkeysjärjestyksestä sähköpostia kirjoittaessani siinä määrin, etten täällä jaksa. [tiedättehän, laitan tervehdyksen vasta loppuun, sillä se ei ole kiireellisen lukijan kannalta relevanttia informaatiota.] Niinpä kätken tämän jymyskuupin salakavalasti juttuni keskivaiheille.

Arvoitus Sellistin ja Anssin henkilöllisyyksistä ei jätä minua rauhaan. Sun äitis luona vihjattiin jossain vaiheessa jopa, että Anssi ja Sellisti olisivat yksi ja sama henkilö. Muistellessani hiljattain jälleen kerran vanhoja hyviä aikoja [heinäkuu 2005, silloin kaikki sentÄH] törmäsin ilmeiseen vihjeeseen.

Kyse on kommenttikeskustelusta, jossa ihmettelin Sellistin kanssa, mitä tekemistä minulla ja tulevaisuuden vaikuttajilla on keskenään.

– Ja millä perusteella sinä olit näiden sadan tulevaisuuden vaikuttajan joukossa? Sellisti kysyi.

– Minä vain sanoin, että kansalaisjournalismista, päivää. Ja kerroin referenssikseni Sellistin. Kyllä moinen on vaikuttavaa. Tulevaisuudessa. Vastasin.

Tuostako Sellisti sai idean uudelle blogilleen? Ja mitä tästä seuraakaan: vihjaako tämä, että PA olisi Mimosa [sinkku....check, ihana......check, muuta emme tiedä........check]? Ja mitä Anssi kirjoittaakaan tuoreimmassa tekstissään:

Mimosa on muutenkin ollut ärsyttävä. Jos häneltä jotain kysyn, niin vitsiksi hän kaiken vääntää.

Liian suuria kysymyksiä, minua alkaa huimata.

***

JCP muuten lähetti terveisiä kaikille faneilleen. Hän kertoi vääntäneensä jonkin kurssin raporttia ja

Luin sen läpi ja huomasin, että puolet oli aika hämärää blogiläppääh

1 on viitsinyt kommentoida:

Epäiletkö, että tällä kaikella olisi tekemistä JFK:n salamurhan kanssa?

10/06/2005 08:53:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds