Käydä kaikkialla


Sinä se sitten jaksat käydä kaikkialla.

-Anonyymi eilisissä kommenteissa

Älkää kysykö, miksi olin juuri Microsoftin lehdistötilaisuudessa [sillä vastaus kuuluu ilmaisen omenapiirakan vuoksi]. Mac Office 2004:n SP 2 tulee ensi kesänä. Kuulitte sen täältä ensin.

Kyselin sitten viisaitani, kun eivät oikeat toimittajat jaksaneet. Mukana on etupäässä kalenterin jakamiseen liittyviä ominaisuuksia, joista useimmat ovat olleet jokusen vuoden saatavilla ilmaiseen iCal-ohjelmaan. Eipä sillä, että kukaan noita käyttäisi. Minä haluaisin, että tapahtumat siirtyisivät kalenteriini itsestään, mutta juuri kukaan ei julkaise tilattavia kalentereita, vaikka se on kovin suoraviivaista.

Hirveä vaiva kaivaa ajat ja paikat sähköpostiviesteistä ja kotisivuilta ja peistailla kalenteriohjelmaan. En ymmärrä, kuinka joku jaksaa kirjoittaa tapahtumat kalenteriinsa käsin, kun se näinkin on noinkin vaivalloista.

Microsoft muuten pitää käyttäjävihamielisestä linjastaan kiinni. Harvoinpa olen yhtä hankalasti täyttänyt tietojani vierailijanimilappua varten. Näppäimistö oli ihmeellinen ergo-laite, joka tuntuu tottumattomasta lähinnä oudolta. Pyydetyt kentät olivat Nimi, Yritys, Henkilö ja Rekisteri [tms.], joista Henkilö-kenttään tuli syöttään isännän nimi ja Rekisteri-[tms.]kenttä jättää tyhjäksi.

Hienoa nähdä, että brändiajattelu viedään loppuun asti.

Esitys oli sitä vastoin pätevä ja asioista kertoneet ruotsalaismiehet asiantuntevia, vaikka krooninen demoefekti pääosaan nousikin. Vielä seuraavaankaan Mac-messengeriin ei olla saamassa tukea videokeskustelulle. Meissä macisteissä kun ei ole paljoa, mitä katsella.

Anteeksi, Milla B, että näin nörttijuttuun taas ajauduin.

1 on viitsinyt kommentoida:

Ergo-näppistä pitää kokeilla pari viikkoa ennen kuin voi tietää, sopiiko se vai ei. Mun mielestä se oli töissä loistovehje! Näppäimistön paukuttelu sujui mukavasti niin kauan kuin en katsonut, mihin paukuttelin. Asiaan voi vaikuttaa 10-sormijärjestelmän haltsaus.

4/21/2005 04:48:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds