Bumerangina luokses lennän

Näin minä lipsun taas. Mainitsen, että otsikkoni osin prujannut [otan tämän kunnioituksena] Minya [, joka yksittäisiin viesteihin ei näemmä voi tehdä suoria linkkejä?] vaikutti kovin kivalta tai mukavalta tai bloginsa ulkoasun tapaan aurinkoiselta ihmiseltä. En osaa sanoa tarkemmin, sillä eläydyin enimmäkseen kuvaamaani pää kiinni -rooliin.

Venäläinen hupsua englantia puhuva sympaattinen ja elämälle vieras assistenttimme sitten viimein palautti tuskalla vääntämämme raportin. Naureskellen. Viattoman ilkikurisesti kuin pikkupoika. Ei siinä auttanut ANOVA-katseeni. Sen verran sentään antoi armoa, että saamme tehdä sen halutessamme pääosin uusiksi. En tiedä, tarkoittaako tämä, että alkuperäinen on peräti hylätty. Kyllä sitä väännettiin ihan tosissaan, eikä minulla ole pahaa sanottavaa ryhmästäkään.

Luitteko te ihan varmasti kunnolla senkin yhden linkkaamani monikymmensivuisen mielenkiintoisen kuin minkä tausmateriaalin vai oletteko te vain hieman tyhmiä? hän tiedusteli vilpittömästi.

Jos minulla olisi ollut jalassani laskettelumonot, olisin saattanut haluta potkia nilkoille.

Se, että kurkkuni on jälleen kipeä ja otsani kuuma, on perin huolestuttavaa. Näin ei saisi käydä.

Tosiaan, Blogisanomien [, jotka eivät sitten kiusallaankaan taaskaan linkittäneet tänne] kuten kaikkien muidenkin kannattaa havaita, mitä Kultaiselle megafonilletoiselle viralliselle alternative-palkinnolle – kuuluu.

[No niin] Minuutin verran ehti yllä oleva kappale olla julki ja heti päivittivät. Niin sitä pitää.[/No niin]

***

Pari unohtunutta kommenttia, jotka eivät enää palaisi mieleen.

Eikö Win XP:n Wordissa muka tosiaan ole redo-komentoa vai mitä vittiä? Ei sen paremmin sitä oikealle osoittavaa vänkyränuolta yläpalkista, toimivaa näppäinkomentoa tai mainintaa edit-valikossa.

Tapasin vapunajan kunniaksi yhden teekkarin, joka ei tiennyt, mitä puhekielessäkin yleisesti käytetyt akronyymit LOL ja OMG tarkoittavat. Edelleen: mitä niille siellä oikein opetetaan?

8 on viitsinyt kommentoida:

Liittyikö tähän työhön jotain excel-käppyröitä? Jos niin, onko kukaan tarkastanut kaavoja?

4/28/2005 10:50:00 ip.  

Hehei, olen ennenkin kuullut tuosta, ettei yksittäisiin kirjoituksiini voi linkittää. Menis liian vaikeeksi, pitäis vaihtaa johonkin ohjelmaan jota en osaa. Joutuis opettelemaan ;).

4/28/2005 11:11:00 ip.  

Minulta meni tavallaan vähän usko tuohon BlogiSanomat-projektiin, kun ne aivan yhtäkkiä alkoivat jotakin haastattelupyyntöä lykätä. Tämän kerron ihan vain siksi, että minun oli tarkoitus vastata niille, että haastattelisivat sinua ja kyselisivät ajatuksia Kallioblogin vääryydellä voittamasta kunkkeli-palkinnosta. Kun sinä nyt olit ehdokas ja. Kaikkea.

Mutta en minä sitten tehnytkään niin. Ei tätä olisi sittenkään ollut tarpeen kertoa.

4/28/2005 11:14:00 ip.  

Loistava valinta BlogiSanomilta! Millan ja Salarakkaan haastatteluista jaksoin lukea noin puolet (oliko puudutuksen syynä kysymykset vai vastaukset, sitä en tiedä). Sinun haastattelusi, Vt, ahmin nahkoineen ja karvoineen.

4/28/2005 11:19:00 ip.  

Niin. Äh. Se oli kyllä helmekäs haastattelu. Nyt täytyy mennä, muut siat odottavat.

4/29/2005 12:01:00 ap.  

Nonni, miksei kukaan valista mua ja tyhmiä teekkareita! LOL voisi olla laughing out loud, mutta mitä ihmettä tarkoittaa OMG?

4/30/2005 02:31:00 ip.  

Oh, mein Gott!

5/01/2005 01:20:00 ap.  

Kiitos, Mari! Sitä aina tuntee itsensä niin antiikkiseksi, kun ei oivalla noinkin triviaaleja juttuja. Muttakun mun ikäisissä piireissä harvoin altistuu moisille!

5/02/2005 10:51:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds