Mediakonsultti

Tuli mieleeni Hesaria silmiessä, että keskusta oli se puolue, joka kuuluu EU-parlamentin liberaaliosastoon ja jonka nuoret meppiehdokkaat ylittivät vaalien alla kilvan vakuutella, ettei siinä ole mitää irvokkaan huvittavaa. Ja nyt tämä puolue miettii, kuinka heidän äänestäjänsä asennoituvat eronneeseen mieheen.

Minun silmissäni Vanhanen on parantanut imagoaan viime aikoina, vaimostaan en kehtaa sanoa mitään. Mutta minua nyt onnistuu huijaamaan helposti esiintymällä pari kertaa television viihdeohjelmissa. Pitäisi varmaan Räikösen mediakonsultiksi palkatun Anna Soraisenkin kiiren vilkkaa järjestää Kimi asiantuntijaksi Diiliin.

Kimi voisi Suomen Beckhamina antaa ohjeita, kuinka päätyä kaikkien maan naisten ihailemaksi ja miesten vaivihkaa kadehtimaksi edelläkävijäksi, jonka jokaista tyylinmuutosta seurataan ja jäljitellään silmä kovana.

Toivottavasti ehdin illalla kirjoittaa vaihteeksi jotain kelvollista. Huomenna lähden viikoksi reissuun enkä oikein ole selvillä yhteyksistä. Viime vuonna gprs:ni ei toiminut ulkomailla lainkaan enkä nytkään tiedä, kuinka hinnoittelu toimii. Surullista tässä on se, etteivät tiedä myymälässäkään eikä netissä kerrota [sieltä ne liikkeessäkin vain katsovat].

1 on viitsinyt kommentoida:


"Toivottavasti ehdin illalla kirjoittaa vaihteeksi jotain kelvollista."


Luin ensimmäisellä kerralla levollista. Ja havaitsin sen oudon voimakkaaksi sanaksi. Valtavalla nopeudella silmissä vilahti toimimattomia juoma-automaatteja, tukkeutuneita printtereitä, vääriä busseja, säntäilyä... Ja vastapainoksi levollisuutta.

Vaikka siitä postauksestasi tulisi vain kelvollinen, niin ulkomaa-asiaasi toivon levolliseksi.

4/08/2005 07:59:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds