Kirjelmöintiä

Kirjoitan uuden viestin, kun edellisestä unohtui. Yleensä lisään unohtuneet asiat sellaisiin paikkoihin, joissa kappaleiden välissä ei ole koheesiota. Yleensä siis melkein mihin tahansa väliin.

Lähetin tänään myös tarjouspyyntöjä.

Tarjouspyynnöissä on se ero, jos vertaa vaikka työpaikkahakemuksiin, että niihin saa vastauksen heti. Hyvin ystävällisen vastauksen. Sellaisen, että tekisi mieli ostaa ihan kaikilta tarjokkailta.

Vaan ei sentään. Vain yksi voi voittaa. Huomenna pääsen toteuttamaan ikiaikaisen haaveeni. Kirjoittamaan lohduttavan hylkäysviestin.


Me saimme paljon hyviä tarjouksia ja teidänkin tarjouksenne me saimme. Olemme tehneet valintamme, joka ei tälläkään kertaa osunut teihin. Hauskaa kevättä.


***

Jos lisäys ei liity asiaan millään tavalla, saatan erottaa sen kolmella tyylikkäällä asteriskilla [tiesitte kai että myös obeliski on tuollainen välisymboli eikä kyseessä ole edes sattuma]. Vt on palannut järkiinsä. Rakastan heitä kuin äitiäsi, lukee vanhalle mallille palanneen linkkilistan yllä. Kyllähän se Visa Kopu herkästi sotkee nuorten miestein päät, mutta ei se kauaa kestä.

3 on viitsinyt kommentoida:

Ei se minun päätäni sotkenut, korkeintaan vain hieman sekoitti... Onhan se kieltämättä aika.. Hups, nyt mentiin sivupoluille.

Niin, minunhan oli pakko jotenkin muistaa myös Sun äitiäs suosituksissani. En minä muuten.

4/01/2005 01:29:00 ip.  

"Niin, minunhan oli pakko jotenkin muistaa myös Sun äitiäs suosituksissani. En minä muuten."

Kiitos, huomasin ja olin otettu (mutten edes kehdannut kommentoida, kun on viime aikoina ollut vaikeuksia pysyä kohtuudessa ja yritän nyt vähän rajoittaa. Tänään vasta toinen kommentti menossa)

4/01/2005 03:19:00 ip.  

Ei saa rajoittaa, äiti. Mulla on ollut vähän juureton olo. Tarvitsen päivityksiä jonkun kommenttilaatikossa.

4/01/2005 05:59:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds