Ruokatunti

Vantaan Energia Oy on myynyt langattoman Wivanet-laajakaistaliiketoiminnan Elisa Oyj:lle. Kaupan mukana kaikki Vantaan Energian Wivanet-asiakkaat siirtyvät 1.7.2005 Elisan asiakkaiksi. Liiketoimintakaupan myötä Elisa vahvistaa laajakaistaliiketoimintaansa pääkaupunkiseudulla ja Vantaan Energia keskittää toimintaansa selkeämmin energialiiketoimintaan.

Via


Hassua. Viime syksynä Elisalla vieraillessanihan kysäisin isännältä, jonka mukaan kuluttajat saavat odottaa langatonta laajakaistaansa vielä vuosikaupalla, että entäs se Vantaan systeemi. Hänen mukaansa se ei toiminut kunnolla eikä ollut varsinaisesti vakavasti otettava vaihtoehto [vastaus oli hieman epämääräinen, sillä englanti on vaikea kieli]. Vaan mitäpä näistä ikinä tiedä.

Äsken minua huvitti sekin, että Computer Arts -lehti julistaa olevansa The World's Best-selling Creative Magazine. Hienoa, että luovuudellekin on löydetty yleispätevä mittari.

2 on viitsinyt kommentoida:

Oletko laskenut, miten mones yritysvierailulla kerrotun jälkeen päälaelleen kääntynyt seikka tämä jo oli? Muistaakseni nopeimmillaan excuinfo vanheni n. viikossa. Tässä meni sentään yli puoli vuotta!

6/29/2005 12:54:00 ip.  

Minä en enää edes muista, kuinka asia oli aikoinaan ennen tämän blogin alkua Outokummun kanssa. Heillä tuolloin poiketessani kertoivat, kuinka olivat ensin mukautuneet onnistuneesti kupariyhtiöstä korkeamman jalostusarvon tuotteiden valmistajaksi. Ja sitten yhdessä yössä takaisin. Vai oliko se päinvastoin.

Ja sitten muutamaa kuukautta vierailun jälkeen takkia käännettiin taasen.

6/29/2005 01:07:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds