Kirjoitan ihan pikaisesti, sillä aion olla jatkossa hiljaa. Huomenna lähden valloittamaan Suursaarta [katsos kehveli, itse Tanja!].

Tänään sain AD-integraation toimimaan jonkin verran, kotihakemistojen mounttausta pitää vielä ihmetellä. Ja odotin koko päivän, kuinka kaksi typerää PC-laitetta päivitti itsiinsä SP-kakkosta. Minä en ymmärrä, miten se voi olla noin hidasta, mutta hyvä vain.

Mitvit höpisi
ilmaisista lounaista [oiva otsikko!]. Esko Seppänen kirjoitti Hesarissa [€] osuvasti globalisaatiosta [ja Esko Seppänen on säälittävä änkyräjäänne]. Minun kantani ovat sekaisin. [Ja tämä on tosiaan se päivä, jolloin HS avasi keskustelumahdollisuuden sivuillaan, on sitä jo jokunen vuosi odotettukin].

Tämä pätkä arpoutui soimaan iPodistani kesken kauppareissun. Osui ja upotti. Toki E. Saarinen laukoo naiiveja ja triviaaleja totuuksia, mutta tänä on naiivi ja triviaali blogi.

Kaiken maailman petterijärviset itkemässä blogien tylsyyden vuoksi. Kolumneissaan, jotka ovat liian puisevia luettaviksi loppuun.

Ostin pullon Koffin Kaura-olutta. Saatan ostaa toistekin.

2 on viitsinyt kommentoida:

Ruah, Petteri-Peruna valittaa blogien tylsyyttä? Mies ei ymmärrä, milloin kannattaisi olla ihan hissukseen.

Me2 testaan tuon Kauran lähitulevaisuudessa rivitaloidyllin postimerkkipihalla istuskellen, onhan sillä kerrassaan komea nimi.

6/10/2005 09:20:00 ap.  

Miten mikään ei täällä ole muuttunut, vaikka tuloksien mukaan maalin tultiin jo lauantain-sunnuntain välisenä yönä!?

6/13/2005 11:17:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds