Tiedote Suomen naisille

Julkaisuvapaa: heti
Julkaisija vapaa: tavalliseen tapaan

Pää auki -yhtymä (myöh. PA) siirtää toimintansa hyvin suurella todennäköisyydellä ulkomaille kesän ja syksyn taitteessa. Tämä tarkoittaa myös rekrytointiohjelman päättymistä; PA:n aiemmin julkaisema seuraavankaltainen ilmoitus vedetään tällä erää takaisin ja paikka jätetään täyttämättä:

PA on rajarikko pirtaa syvemmältä, oman kategoriansa [irrelevantti observointi ja pseudopostmoderni näsäviisastelu ynnä yhdyssananrakennus] ehdottomia huipputekijöitä kansallisella tasolla. – – Nyt haen dynaamiseen elämääni

sisällöntuojaa.

Jos olet perusihana ja pinkeä, suoraselkäinen ja sanavalmis, totuuden puolella ja todennäköisyyksiä vastaan sekä – – ja – – muttet kuitenkaan – – unohtamatta tietenkään – – saatat hyvinkin olla etsimäni henkilö.

PA haluaa kiittää kaikista asian tiimoilta saamistaan yhteydenotoista [tai edes niistä kolmesta säälivästä katseesta] ja korostaa, ettei kyse ole missään tapauksessa suomalaisen laadun heikkoudesta, vaan enemmänkin sisäisistä puutteista rekrytointiprosessin koordinoinnissa.

Toimipaikan vaihdoksen syyt eivät liity tuotannollisiin tai taloudellisiin seikkoihin – kyseessä ei ole sen enempää kiina- kuin viinailmiökään. Euroopan sydänmailla sijaitsevasta uudesta toimipisteestä pyritään saavuttamaan aiempaakin laajempi kokonaiskäsitys todellisuudesta sekä sen osatekijöistä ja palvelemaan näin asiakasrajapintaa entistä paremmin.

Emoyhtiö PA International Holding & Grabbing vaihtaa nimensä samassa yhteydessä paremmin toimettomuudenkuvaansa istuvaksi PA International Hoping & Braggingiksi.

Muutosprosessin seurauksena joudutaan kenties irtisanomaan yksi henkilö. On mahdollista, ettei JCP:n [Junior Content Provider] tehtäviä ole mahdollista suorittaa etäyhteyksien päästä. Uudellenorganisoinnin yhteydessä vapautuu myös PA:n entinen konttoritila. Kaikki JCP:n kämppiksiksi haluavat voivat ottaa yhteyttä tiedotteen ohessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Strategianmuutos saattaa myös avata uusia lyhytaikaisia uramahdollisuuksia halukkaille, mutta PA korostaa mahdollisten yösuhteiden pätkäluonnetta. Konserni on toisaalta tunnettu omavaraisuudestaan, joten on hyvin todennäköistä, että muutoksesta selvitään ilman ulkoista apuvoimaa.

Lisätiedot ja yhteydenotot: paa.auki@gmail.com

7 on viitsinyt kommentoida:

Eiiiiii!

No, ulkomailla sinulla on ainakin enemmän aikaa päivittää blogia, kun ei tarvitse miettiä näitä Suomen asioita. Miksi asioiden täytyy muuttua? Miksi kelloilla on kolerakuor

6/25/2005 07:04:00 ip.  

Tarvitseeko "PA International Hoping & Bragging" mainostoimistoa?

6/26/2005 04:19:00 ip.  

Kiitos tarjouksesta, mutta olemme varsin omavaraisia tältä osin: minä toimin copynä [yleensä yritän kopioida grand old manejä, Visa Kopua ja Kysyn Vaania] ja JCP taiteellisena johtaja silloin kuin jaksaa.

Joskus mietin, mitä siitäkin olisi tullut, jos nuo olisivat yhdistäneet voimansa ja ruvenneet vaikka KV&VK:ksi. Luultavasti TBWA\ olisi kiinnostunut ja olisimme saaneet seurata TBWA\KV&VK:n menestystarinaa.

Kuinka vain, tervetuloa takaisin! Lisään linkin seuraavassa erässä...

6/26/2005 04:30:00 ip.  

Noh, kiitos. Meillä pää tulee olemaan jatkossakin auki.

6/26/2005 06:27:00 ip.  

Aiotko siis korvata pätkäyöläisiä tekemällä töitä omakätisesti. Menestystä.
PS: Vaihtuuko blogin kieli kansainvälistymisen myötä?

7/19/2005 08:03:00 ap.  

Pätkäyöläisistä on omat ongelmansa, ja ulkoistamisvimman jälkeen aletaan laajemminkin jälleen pikkuhiljaa arvostaa, että asiat hoidetaan itse. Ei tule ainakaan ikäviä yllätyksiä. Omissa käsissä sentään vuosikausien kokemus.

Kieli ei muutu; niin kuin tapaan sanoa: ich fühle mich aber durch die Sprache mit meiner Heimat verbunden.

7/19/2005 04:13:00 ip.  

Paikan täyttämättä jättämiseen -- sen ajankohtaisen ollessa -- on varmasti ollut suurena syynä se seikka, että ilmoittelu ei ole tavoittanut kohderyhmäänsä. Ehkäpä mainostoimisto olisi voinut neuvoa, että miten näkyvyyttä olisi voitu parantaa. Esim. mua olisi voinut kiinnostaa joku osa-aikaduuni tai kiireapulaisen työ.

8/11/2005 09:40:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds