Anteeksi nyt.

Oli siellä Kvarkeissa ja galakseissa sittenkin ennakkomoderointi käytössä, eikä minun viestiäni mitään poistettu. Aina ei näemmä huomaa kaikkea, vaikka luulisi.

Minusta olisi tyylikästä ihan yleisesti ottaen, että jos kommentointi vaatii sähköpostiosoitetta, poistettu kommentti lähetettäisiin tuohon osoitteeseen, jottei suotta kirjoittajaltaan hukkuisi.


Olenkin ihmetellyt, miksi Hesarin blogit keräävät niin vähän kommentteja, mutta löysin viimein syyn: ne poistetaan niistä.

Kirjoitin nähdäkseni varsin asiallisen kommentin Kvarkeista galakseihin -blogin kommenttilaatikkoon aiheesta Kaksi kertaa suurempi. Kerroin esimerkkien kera, miksi nähdäkseni on omituista, jollei jopa perin vaikeatajuista, että ilmaukset kaksi kertaa suurempi kuin ja kaksi kertaa niin suuri kuin tarkoittavat samaa. Kirjoittajahan oli sitä mieltä, että on syytäkin tarkoittaa

Viestini lähti matkaan ja ilmaantui sivuille. Hihkuin, että hieno juttu. Eivät ole samanlaisia jäykistelijöitä ennakkoluulomoderointeineen kuin Kuukkarin Anssi.

Huomasin kirjoittaneeni vahingossa 2, kun piti olla a. Kirjoitin uuden kommentin, jossa korjasin erheeni.

Nyt pari tuntia myöhemmin molemmat kommenttini on poistettu sen kummemmitta kommenteitta.

Pitäisikö olla ylpeä? Taisi mennä mokoma blogi boikottiin.


***

Toimitusvaikeuksia kovalevyissä, sanovat. Saanen koneeni takaisin maanantaina. Kaksi viikkoa kovalevynvaihdossa. Haluatteko kuulla, mitä minä sanon?

1 on viitsinyt kommentoida:

Kävin kokeeksi kommentoimassa siellä galakseissa. Kommentti kyllä näyttää ilmestyneen muiden jatkoksi, mutta tarkemmin tiiratessa huomaa, että vieressä lukee Kommentti on arvioitavana.

Eli ei kannanottojamme välttämättä ole lopullisesti sensuroitu, vaan ne odottavat virka-aikaa tullakseen arvioiduiksi.

Paitsi, jolleivät huomenakaan näy, niin sitten se on sensuuria!

11/09/2005 09:48:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds