Nukkumati

Minä hain koneeni takaisin huollosta. Sanoin käyttäväni iPodilta siihen asti, kunnes saavat kovalevyn hankituksi.

Varsinaisesti se oli tullut taloon perjantai-iltapäivänä, mutta niin myöhään, ettei sitä enää ehtinyt vaihtaa. Sen oli pitänyt tulla jo keskiviikkona, mutta UPS oli hukannut sen. Ei ole ensimmäinen kerta. Firmalla on kyllä harvinaisen osuva nimi.

***

Täällä ulkona alkaa olla talvikeli [minäkin vaihdoin villakangastakkiin alkuviikosta], joten säästän sormiani ja julkaisen kotona puuhaamani meemientryn. [jopas sitä lähdettiin paljastavalle linjalle]
Kynä muuten toimi aika heikosti. Harmittaa. Minulla on Suomessa suuri määrä messuilta nyysittyjä firmakyniä, mutta en ottanut tänne mukaan kuin kaksi. Ja molemmat ovat lopuillaan. Olisi kai aika ennenkuulumatonta ostaa kuulakynä.

Eikös ne pudotettu jo aikaa sitten pois hintaindeksiostoskorista, kun ei kukaan niitä oikeasti osta.


***

Sain aamusella paketin Suomesta. Äkkiäpä tulikin perille. Sisältönä tilaamani pingismaila ja sisäpelikengät, sekä täytenä yllätykseni vino pino kotimaisia vanhoja lehtiä. Nyt on taas materiaalia, mistä blogata.

Mistäköhän löytyisi se gui-innovaattori, joka pystyisi implementoimaan pahvisen paketin aukirepimisen elämyksellisyyden zip-paketin purkamiseen?

***

Olen kuunnellut innolla podcasteja kyettyäni viimein lataamaan niitä itselleni (koulun koneissa ei ole iTunesia). Suosittu Schlaflos in München on kieltämättä kovin ihkuääninen ja jopa syvästi dissaamani radio NRJ:n aamulähetykset ovat tiivistettyinä ja vailla musiikkia varsin hyviä ajoittain [anteeksi tämä virke, muokkasin, jos sormeni liiikkuisivat]. Kuten jakso [1.11.], jossa kerrottiin Tanja Karpelan Matti Vanhaselle kirjoittamasta onnittelurunosta. Ilmeisesti kyseessä ei ollut mikään huono vitsi, vaan teksti todella oli näin järkyttävä [rivitys minun]:

Päivänä tänään
se on ihan Matti.
Oikein paljon onnea sulle,
koska et ole ihan tatti.
Sulla on joskus ollut myöskin
hyvännäköinen lakki,
jossa on kyllä ihan hyvä tatsi.

Mutta nyt kun täytät viisikymmentä,
niin on hyvä olla Matti,
koska kun kukkaroa kannat
ja tatteja keräilet,
sulla ei ole kuitenkaan matti kukkarossa.

Jokainen mies voi olla onnellinen,
jos hänen nimensä on Matti.
Ja kun hän täyttää 50-kymppiä [oletettu kirjoitusasu –PA],
niin hän on vielä onnellisempi,

nimittäin jokainen meistä naisista
voi tehdä treffit matin kanssa

jokaikinen yö

nimittäin nukkumatin!

Niinpä, jos on yönsä nukkumati, saattaa nähdä nukkumatin.

3 on viitsinyt kommentoida:

Niin, sitä on niin monenlaista kulttuuria.

Eihän lyriikan välttämättä tarvitse olla kulttuuriministerin parasta vahvuusaluetta. Onhan Tanja muuten skarppi, kuten kirjastojen Block!-kaavailut ja ponteva paneutuminen tekijänoikuslakiin osoittavat. Eiku...

11/19/2005 10:08:00 ip.  

Hihii, paljastitpa käsialatestissä ainakin melko tarkkaan syntymävuotesi, sillä "uusia" tyyppikirjaimia alettiin käyttää Suomen kouluissa 87-88 koulunsa aloittaneiden luokissa...

11/20/2005 03:03:00 ip.  

Katsotaanpa, jos olisin aloittanut kouluni vuonna 1987, olisin kaiketi syntynyt vuonna 1987 - 7 = 1980, mikä tarkoittaa, että olisin nyt iältäni: 2005 - 1980 = jotain kakskytviis.

Uskooko joku muka todella näitä juttuja 25-vuotiaan kirjoittamaksi? Jotain rajaa. Siihen mennessä aion olla aikuinen ja kirjoittaa ainoastan taiten punnittuja ja harkittuja sanoja.

11/21/2005 03:51:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds