Harmittaa aina hieman, kun päällimmäisenä on huono teksti. Minun tarkoitukseni oli kirjoittaa äkkiä jotain, jolla jemmata tuo Nano-juttu olemasta aivan ylinnä. Jotta jokin roti säilyisi.

Parempia ideoita säästääkseni sitten valitsin tuon yöllä mietityn yksityiskohtien tuijottamisjutun, joka ei oikein toiminut. Monet puoliunessa ajatellut aiheet ovat kuin aiemmin kertomani unissani keksimäni sanaleikki, joka perustui luulihan-sanaan.

Joka sitten herättyäni paljastuikin olemaan eri asia kuin luulinhan-sana.

Siellä päin, muttei ihan.

***

Silläkin uhalla toinen juttu, joka iskeytyi mieleeni samana yönä.

Mietin narikkahenkilökuntaa ja herrasmiesmäisyyttä. Oletetaan, että PA seisoo daamin kanssa narikassa odottamassa takkejaan [tämä on perin harvinaista, mutta sittenkin tapahtunut joskus - jos muistetaan edellisen merkinnnän armelias tsuumi-periaate].

Viimein aika koittaa, ja narikkahenkilö katsoo PA:ta kysyvästi. PA tekee vaivihkaisen eleen, mulkaisee alta kulmain daamiin päin, ja vihjaa näin narikkahenkilölle, että olisi soveliasta palvella naisia ensin. Hän ei sano sanaakaan, daami ei huomaa mitään. Herrasmiesten ei tarvitse päteä moisuuksilla [paitsi kirjoittamalla asiasta blogiinsa?].

Jos minä olisin narikkahenkilö uhraisin itseni ja tarjoutuisin aina palvelemaan ensin herroja, jotta nämä saisivat tilaisuuden osoittaa oivuuttaan.

Paitsi, että oikeat herrasmiehet tietenkin säilyttävät myös daamiensa narikkalaput. Äh. Aina nämä öiset ajatukset kompastuvat johonkin.

[Eikä kyse tosiaan ollut kierosta huumorinyrityksestä. Minä en ihan oikeasti tähän hätään keksi, millä sanalla narikkahenkilöitä tulisi kutsua.]

5 on viitsinyt kommentoida:

Portsareiksi niitä on tavattu meillä päin kutsua.

11/15/2005 11:25:00 ip.  

"Uskoakseni minulla oli myös hattu, senkin natsi", huudamme me turkulaiset ja lähdemme Martinsillan Grillille syömään.

11/16/2005 07:40:00 ap.  

Eikö portsari ole se, joka seisoo ovella ja kyttää pahveja?

Tajuuttekste, pahvi on niinku tyhmä ja äh. En osaa kytkeä tuota tuohon.

11/16/2005 09:36:00 ap.  

Herraseuralaisellani oli taannoin tapana keikkailla Linnan juhlissa vaatteita vastaanottamassa. Palkkakuitissa luki tehtävänimikkeenä virastomestari

11/16/2005 09:18:00 ip.  

Narikoitsija, naulakkokenraali, riisuja-pukija, vaatekerjäläinen, vaatteiden ripustaja, vaatevastaava?

11/17/2005 06:21:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds