Virkeiden ihmisten juhliin

Joillekuille meistä sattuu aina ajoittain niin sanottuja bad hair -päiviä, jolloin kampaus ei millään ota pysyäkseen. Minulla ei tällaista ongelmaa tietenkään ole, mutta jo entuudestaan vajavainen puhekykyni saattaa joskus jumahtaa vastaavalla tavalla. Olen tarkkaillut tätä ja se liittyy jollain tapaa epäonnistuneisiin heräämisiin.

Eilen oli tällainen päivä ja kävin muun muassa iltapäivällä yhden elämäni kömpelöimmistä keskusteluista. Illan miitin kannalta vaiva oli hieman kiusallinen, mutta päätin sitten, että ei väki ollut tullut sinne kuuntelemaan minua, sillä siinä tapauksessa he olisivat yhtä hyvin voineet jäädä kotiinsa lukemaan arkistoja. Ei, he olivat paikalla minut nähdäkseen. Keskityin siis jättämään jutunkerronnan vähemmälle ja näyttämään hyvältä.

En nyt jaksa listata kaikkien nimiä. Korostan sittenkin sitä, että juuri kukaan ei ole maininnut Seppästä. Tätini kuitenkin kuvitteli aikoinaan, että Seppäsen blogi olisi minun. Ja moni teistä, että nimeni olisi Lauri.

Kiinnostavaa oli tavata minua aiemmin kiusoitellut Takaisin Kallioon -kirjoittaja, joka paljastui vanhaksi tutuksi useammista yhteyksistä. En vain ollut tiennyt hänen shampanjaharrastuksestaan. Enkä, että hän asuu nykyään Kalliossa. Myös überkuulia Samia, MOS-Anttia ja – kieltämättä jollakin tapaa veistoksellista – Rahinaa oli hienoa päästä moikkaamaan.

Niin, pelkkiä äijiä. Valitettavasti jäin kaipaamaan Marjutia, MissJennyä ja BloggieGirl85:ttä, vaikka Marinadi ja Turisti ansiokkaasti huolehtivat, ettei tyystin halauksitta jääty. Sanoipa Turisti, että olen toki täysin tervetullut kaavaillulle naisten lounaalle eikä moisesta voi tietenkään olla kuin ylpeä.

Niin, ja olihan siellä Hurinakin. Joku mainitsi ohimennen hänen saapuneen, mihin reagoin kolean tyylikkäälltää missämissämissä!?-kyselyllä.

– Ei pidä esitellä Hurinaa PA:lle, se on sille ihan liian kaunis, vanha viisas Sedis kommentoi.
– Saadaan muuten taas lukea seuraavat viikot nuoren Wertherin vuodatuksia.

Hurina oli sirompi ja pidempi ja mustempi kuin olisin kuvitellut. Ja ääneltään enemmän hanibani. Mutta pitäkää kiirettä, veikkoset, tänään hänen on määrä käydä treffeillä eikä kavaljeeri ole sittenkään ihan kuka tahansa bloginpitäjä.

Marinadi kommmentoi omien vastaustensa vähyyttä ja kummasteli, etten edes minä ole tilaisuuteen tarttunut. Minä, joka suren, että näin kovin kakara olen näissä ympyröissä. Vaan olihan hänen isänsäkin sanonut, että kannattaa ottaa nuori mies, kun se kuolee kuitenkin nuorempana, niin ei tarvitse sitten yksin olla.

Ja saavuin tervehtimään Hurinaa juuri sillä kriittisellä hetkellä, jolla Justin oli iskemässä tätä ikuisesti omakseen. Ja minulta kysytiin kommenttia Just Sopivasti -blogista. Ja vastaukseni tulkittiin tarkoittavan, että linkit nyt on ihan jees, mutta – let's face it – linkkejä ja tekstit sellaista skeidaa, että huh&huh.

On päiviä, jolloin ei kannattaisi sanoa yhtään tai mitään.

Kervånkin pääsin näkemään. Ja ymmärtämään, ettei Kauniimpikaan täysin tuntematon ollut.

Ja mitähän vielä... haukottelin kovasti. Pahoittelut. Olin silti loppuun saakka, myöhästyin niukalti toiseksi viimeisesti bussissa ja jouduin odottelemaan viimeistä. Melkein nukuin pysäkkini ohitse enkä millään jaksanut blogata enää neljän jälkeen. Vanhaksi tullut.

[Kannanotto deittimeemiin on työn alla.]

13 on viitsinyt kommentoida:

Oon tässälueskellu rapoja miitingistä ja voin kertoo että ottaa pattiin ku asuu näin kaukana ettei pääse osallistuun... Seukki miitti Osloon? =)

10/21/2006 07:11:00 ip.  

Kehtuutus iski raskaan työviikon jälkeen, pahoittelen. Ja jos totta puhutaan, niin ajatus paikalle tulemisen hankaluudesta (me kaikki kun emme asu Kalliossa) muodosti päässäni ylitsepääsemättömän esteen. Elän toivossa, että bloggaajilla on pikkujoulu ja että se on jossain kaikille yhtä helpossa paikassa, ts. keskustassa. Sitten tämäkin mummo voisi yrittää kaivautua paikalle, ku kert Mertenkin niin teki...

Ai niin, nyt niitä teekkareita voi taas halata.

10/21/2006 07:12:00 ip.  

Kukaan ei ole jäänyt kaipaamaan minua. Mä oon jo niiiiiin nähty.

10/21/2006 07:23:00 ip.  

No eipä jäänyt muakaan...mä kyllä jäin kaipaamaan vaikka mitä ja ketä, mutta tasan ei mene onnen lahjat.
-minh-

10/21/2006 07:37:00 ip.  

Puhekykysi oli vallan toimiva, tai sitten ehkä vain kuvittelin ymmärtäväni, mitä sanoit.

Ja olinhan koko ajan kateellinen siitä, että PA:lla on oikeita faneja, jotka tahtovat tulla halailemaan. Itse tietysti röyhkeästi lähentelen vanhemman naisfanin oikeudella. Isä kun on opettanut senkin, että jos jotain haluaa, niin on sitten oltava valmis näkemään vaivaa sen eteen.

10/21/2006 07:41:00 ip.  

Saara, sinua kaipailin jo ennakkoon, mutta unohdin kirjoittaa.

Ja Minh, sinun tapaamisestasi iloitsin etukäteen niin kovin, että unohdin jälkeenpäin surra, ettei se valitettavasti päässyt toteutumaan.

Oli poikkeuksellisen monta nähtävää tällä kertaa.

10/21/2006 08:15:00 ip.  

Oli kyllä niin paljon ihmisbloggaajia, että en edes yrittänyt tutustua kaikkiin. Hauska oli nähdä PA, ja yllättävä sivujuonikin löytyi. Pieni maa, pienet piirit.

("ihmisiä" muuttui kesken kaiken "bloggaajiksi")

10/21/2006 08:58:00 ip.  

Olipa kyllä mielenkiintoista tavata. Vaikutit kyllä ihan kolealta, no hätä. ;)

10/23/2006 06:30:00 ip.  

Oih, kiitos kaipailuista! Olisi todella mukava tavata myös. Kuten myös monia monia muita.

Olin kovaa kyytiä matkalla miittiin, kunnes.. (Niin, pitäsköhän pykätä blogi, jossa voi selitellä ihan vapaasti?)

10/23/2006 10:58:00 ip.  

MJ, hyvä kuulla, ettet ollut paikalla ja jäänyt vain huomaamatta tungoksessa.

On vähän vaarallista puhua, että olisi mukava tavata, kun olen juuri huhunnut, että järjestän pyynnöstä privaattimiittejä ja vieläpä huokeasti.

10/23/2006 11:04:00 ip.  

Privaatti lukijatapaaminen! Woooow.. Siis täditkin huolitaan mukaan? Mahtavuutta. Nyt pitää enää kerätä rohkeutta kasaan, jotta tohtii pyytää. Vaikka on juuri on rohkaistu haasteenomaisesti. Jep, voiko perjantaipäivän kohmeloon vedota tässä pienessä arkailussa?

10/27/2006 11:42:00 ap.  

MJ, kyllä tässä varmaan huolitaan vähän mitä vain, kun noista muista blogeista päätellen juttu on lyöty ihan läskiksi ja tapamiset muistuttavat lähinnä pienoismiittejä.

10/27/2006 05:26:00 ip.  

No hitsi. Pitäähän jonkun siis näyttää esimerkkiä muille. Tulisikohan ekat blogaaja meets lukija -treffit tämän meemin vaikutuspiiristä? Sinua on varoitettu, täti saattaa lähestyä vielä privaatimmin..

10/27/2006 07:59:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds