Niin, olin Turussa.

Aikoinaan ala-asteella teimme luokkaretken Turkuun, ja Aboa vetus oli juuri avattu. Siinä missä Turun linna maksoi kaksi markkaa, Abis vaati pari kymppiä, eikä näin millään mahtunut budjettiimme. Se oli sitä maailman aikaa, kun sataa markkaa pidettiin vielä oleellisena rahamääränä.

Nyt saatoin sitten porvarin elkein tuhahdella seitsemän euron sisäänpääsylle. Oli se hieno, mutta siitä puuttui ratkaiseva jokin. Jos liikutaan akselilla kyllä–ei, niin ei, valitettavasti.

Olen aika vertauskuvallisella tuulella, kuten näette.

Testihenkilöitämme huvitti ilmeisistä syistä suuresti vitriinissä esitelty viisisataa vuotta vanha naudan värttinäluu.

Ars nova -puoli jätti vähän valjun maun. Minuun ainakin.

***

Ja kohta ympärillä oli suuri joukko tuttuja viime vuodelta. Sain riemukseni kuulla, että ihailtavan moni heistä lukee tätä blogia. Pitäisi vähän varoa, mitä tännekin menee laittamaan. Kun mitä jos vaikka ihmisetkin ajattelevat.

Kommentoida voisitte silti, niin olisi vielä siistimpää.

Yhtä heistä patistelin oman julkaisun aloittamiseen, mutta sanoi, että kirjoittaa mieluummin kerran kuussa newslettereitään ja massapostittaa ne kymmenille tutuilleen.

En sitten viitsinyt sanoa, että sori, beibe, mutta toi nyt on niin weba yksnollaa.

Ei liene mitään julmempaa mitä naiselle voisi sanoa kuin, että hänen settinsä on web ykköstä.

[Sain, katsokaas, lukijapalautetta, että sitä sun tietotekniikkahuumoriasi (?) ei oikein pysty tajuumaan. Jos vain mahdollista, valitsen seurani niin, ettei kukaan ympärilläni sano pysty tajuta.]

***

Turun The Club ei ole yhtä karsea paikka kuin Helsingin. Turussa hiukset eivät liimaudu matalaan kattoon tiivistyneeseen hikitalmaan.

Aika kauheaa se silti oli.

Ja heräsin jälleen pohtimaan, mitä jos olisin sittenkin turkulainen homo. Yksi tarttui kädestä kiinni ja koetti kovasti taluttaa jonnekin. Toinen sanoi, että vedän ihanaste. "Tuu vetää ton meiän kaa."

***

En sitten mennyt vaan lähdin kolmen bussilla kotio. Enkä tajunnut, että kelloja on siirretty, joten saavuin Helsinkiin keskelle tyhjiötä. Bussien lähtemiseen aikaa yli tunti eikä yhtään lämmintä sisätilaa, joka olisi auki. Elämysfiilistelin asunnottoman arkea hyytävässä viimassa kymmenen minuuttia ennen taksiin istumista. Huvittavaa, että bussimatka Turusta Helsinkiin maksoi puolet siitä, mitä taksimatka Helsingistä PA-luolaan.

Tarvittaisiin opiskelijahinnat takseihin.

***

Ja nyt blogilmaailma pidättää hengitystään; luvassa on jälleen uusi Pää auki -mediaspektaakkeli. Kolmen tunnin kuluttua PA:n on määrä lähteä suorittamaan deittimeemin käytännön vaihetta.

Wish her luck.

[Ja olisi minulla ollut aamukassi mukanani. Se oli vain repussa tenttikirjan alla. Siksi en löytänyt sitä.]

7 on viitsinyt kommentoida:

vaikka tästä kaupungista hyvän puhuminen onkin vähän, tuota, hankalanpuoleista, niin meilläpä on pirsseissä opiskelija-alennus

ihan vaan kettuilua kettuilun vuoksi

fiksumpi voisi tietysti kysyä, että mihin sitä taksia tarvitsee kun kylän koko on sen pyöreästi kolme korttelia...

10/29/2006 02:54:00 ip.  

Onhan täällä sitten luvassa täytäntöönpanon raportointia kans? Vai oliko se käytäntöön-?
-minh-

10/29/2006 03:19:00 ip.  

Ai Juhana Helmipöllö on Turun Linna? Hinta on kohillaan.

10/29/2006 03:38:00 ip.  

Nii, raporttia kehiin!

Vai kestääkö treffit muka noin kauan?

10/29/2006 06:41:00 ip.  

Jotain mätää tässä kyllä nyt on. Ei kenenkään treffit voi kestää noin kauan, tuleehan siinä jo blogiakin laiminlyötyä ja se ei käy; oli mikä oli, blogia kirjoitetaan säännöllisesti.
-minh-

10/30/2006 03:25:00 ap.  

Nyt kun anonyymius on mennyttä, PA altistuu kateellisten uhkailuille ja kiristykselle. Esim. jos treffimenestys jatkuu tällaisena ja esiinnyt jatkossakin kainalossasi marinadin kaltaisia hemaisevuuksia, mä en ala mit

10/30/2006 10:43:00 ap.  

Turussa on miehet joka tosi kapeita tai niillä on ihan hervottoman pitkät ***.

Turkulaisessa ravitsemusliikkeessä on ns.kusialtaiden välissä noin puolimetriä syvät seinäkkeet, mutta niitten välit niin kapeat että mahduin niitten väliin vain jos nostin kädet pääni päälle. Tätä pidin jotenkin epätarkoituksenmukaisena asentona niitten toimenpiteiden vuoksi, joita olin aikaissa suorittaa, ja muutoin jäisi kymmenisen senttiä ns. vajaaksi.

Onneksi olen paitsi älykäs, komea ja suuri, myös viehättävä, neuvokas ja voimakas, joten taitoin seinäkkeet sivuun, mikä herätti paikallisten alkuasukkaiden keskuudessa suurta hilpeyttä.

10/30/2006 08:30:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds