Kirjavana

Minut kutsuttiin kirjamessuille, ja voi, sain oikein lapun rintaan. Valokuvaaja, siinä sanottiin.

Seuralaiseni kertoi pohtineensa pitkään vaatetustaan, mutta tehneensä päätöksen lopulta sen mukaan, etten ole koskaan ennen nähnyt häntä housut jalassa.

Yläosa oli vastaavasti taiten sävytetty pressihuoneen kahvipöydän servietteihin. Vihaan kehuskelua, mutta pääsin tosiaan käymään Messukeskuksen backstagella. Vielä, kun joskus ylittäisi päiväntasaajan, niin voisi kuolla kaiken merkittävän kokeneena. [Olen jo luopunut toivosta, että blogini olisi joskus suositumpi kuin Visa Kopun.]

[Eikä sekään vaadi kuin viisi tilaajaa enää. Tämä on niitä hetkiä, jolloin tuntuu, ettei mikään ole mahdotonta.]

***

Suhtaudun kirjoihin vähän vaikeasti. Olen oppinut, että niitä saa kirjastosta eikä niiden ostelu oikein tunnu tarkoituksenmukaiselta. Viime aikoina olen tosin innostunut hankkimaan jonkin verran ammattikirjallisuutta, jotta voin tehdä merkintöjä lukiessani. Saksassa kun Amazon ei perinyt edes postikuluja [no, sitä enemmän laskutti lentoyhtiö...].

Kaikkiaan häkellyttävää nähdä, kuinka paljon kirjoja painetaan ja avartavaa ymmärtää, että joku ne ostaa.

Hotakainen oli haastattelussa sympaattisen jäyhästi itsensä. Ja ruokamessujen puolelta opin, että relissi on kirjavampi kurkkusalaatti. [Olen ruokajuttujen suhteen juntimpi kuin äkkiä arvaisi.]

Niin, kyllä te tiedätte, kestä oli kyse. Antakoon tämä Raija Oran teos vinkkiä.

P1030457

Kiitin häntä kasvojeni pelastamisesta, mutta hän sanoi, ettei hän jaksaisi vaivautua moisen vuoksi, että hänellä on parempaakin tekemistä kuin murehtia kaiken maailman onnettomien vastauksitta jäävistä ilmoituksista.

***

Nyt kun ei enää ole suorituspaineita, niin muistakaa, että kampanja jatkuu toistaiseksi. Jääpuisto on jo huudettu, mutta Emmassa pitäisi joskus käydä ja Kunnon kansalaista kummastelemassa.

2 on viitsinyt kommentoida:

Sait juuri yhden säälitilauksen :D

En ole juurikaan käyttänyt blogilistaa sinne rekisteröitymisen jälkeen (hyi minua). Pitänee päivittää oma lista sinnekin, jotta asianomaiset saavat ansaitut krediittinsä.

Mutta... tarkoittaako se silloin sitä, että Visa Kopukin saa yhden tilaajan lisää?

10/30/2006 05:58:00 ip.  

Mäkin autoin miestä mäessä. Salaa olen kyllä lukenut ennenkin.

10/31/2006 07:03:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds