Lauri tässä, moi

Odotetut gallup-tulokset ovat viimein täällä, ja voittaja on selvinnyt. [Ei, nämä eivät ole sellaisia hauskoja gallup-tuloksia niin kuin ennen vanhaan eikä Kysyn vaan ole palannut. Ei edes Kallioon. Oikeasti, meillä täällä Pää auessa ei ole mitään aavistusta, kuka kumma on tämä Kallioon palannut poikamies, joka väittää jopa tavanneensa PA:n tämän Saksasta saapumisen jälkeen, mutta Blogimiitissä selvinnee tämäkin arvoitus.]

Pitkälti toista sataa äänestäjää jaksoi osallistua nimen arvaamiseen. Tätä voi pitää jo pienoisena ilmiönä. Kiitokset kaikille linkkaajille. Näin sitä piristetään Blogistanin näivettynyttä selänrapsutteluperinnettä.

Moni tietää minut, mutta minulla ei ollut tarkkaa käsitystä, kuinka moni. Keskiviikkoillan tuloksien mukaan 28%, eli 34 henkilöä (kuva 1). On tässä vielä vähän matkaa koko kansan lemmikiksi. Näistä edelleen viisi tietää, että olen etunimeltäni joko Pynnönen, tai Muu, Kanada. Kaikkiaan 66,6 % Pynnöstä vastanneista kertoi myös tietävänsä oikean vastauksen.

Kuva 1, tiedetyt ja arvatut
taustat

Valitettavasti tutkimuksesta puuttui rasti, jossa olisi saanut ilmoittaa, tietääkö vain vai kertooko myös.

Kuten myös ruksi, jolla olisi saanut kehua tajuavansa Pynnös-vitsin. Se olisi saattanut saada jopa neljä ääntä. Jos nyt olisi itse kehdannut äänestää.

***

Tiedän jo, että reaalimaailman representaationi muistuttaa kovasti nimeäni, mutta tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, kuinka on virtuaaliminäni PA:n laita. Voin ihan rehellisesti sanoa, että blogitouhuni myötä olen lähentynyt täällä luomaani hahmoa, mutta asiat eivät sittenkään ole niin suoraviivaisia.

Blogiminän nimeä kartoitettaessa on syytä huomioida vain arvaamalla annetut vastaukset. Nämä tulokset ovat seuraavassa (kuva 2). Huomaamme Laurin ylivoimaiseksi voittajaksi. Kai ja Matias tulevat tasoissa takana.

Kuva 2, arvatut nimet
arvatut

Tulos poikkeaa merkittävästi näistä, joissa on tutkittu pelkästään nimen mielestään tienneiden vastauksia. Huomataan Muu, Kanada -vaihtoehdon osuuden kaksinkertaistuneen arvattuihin verrattuna.

Kuva 3, tiedetyt nimet
tienneet

Tässä vielä (kuva 4) kaikkien vastaajien tulokset.

Kuva 4, yhteistulokset
kaikki


Kaimoja taisi löytyä kaikille muille vaihtoehdoille paitsi Matiakselle, joten terve sinullekin, Pyntsi.

***

Mitäpä tässä voi todeta kuin onnea kaikille voittajille. Hienoa, että minäkin kvalitatiivinen käsienheiluttaja sain viimein kovaa faktaa, jolla osoittaa, että blogiminä ja reaaliminä ovat ihan eri tyyppejä – onhan niillä eri nimetkin.

***

[Huh, kylläpä söinkin hyvin. Ikinä en enää pese hampaitani. Saatan suositella ravintola Töölönrantaa kaikille, joilla on varakas nainen maksamassa. Tai vaikka olisi mieskin.]

3 on viitsinyt kommentoida:

Pala totuutta on siis paljastunut, mutta kaksi kolmasosaa on edelleen piilossa. Minhiltä haluaisin kysyä, oleko aiemmin havainnut itsessäsi meedion kykyjä? Vaistosi ja unennäkösi tuottavat näet tuloksia, joiden osuvuutta voi vain hämmästellä!

10/13/2006 11:09:00 ap.  

Ahaa! Kotapora...

10/17/2006 06:59:00 ip.  

Kaikki sujuu suunn

10/17/2006 07:04:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds