Aitoa possunnahkaa

parveke.JPG

Minä oleilen tällä hetkellä parvekkeella, ja voi kuinka olenkaan tyytyväinen sen olemassaolosta. Nyt kun se on siivottukin, niin jo kelpaa.

Mietin, että joissain kielissä on taatusti olemassa oma sanansa sille tilanteelle, kun asia, jota on käytetty kameran tukena, näkyy kuvassa. Kuten tässä tapauksessa esimerkin omaisesti tuo kaide.

***

Osallistuin eilen tietokilpailun tapaiseen ja voitin hienon palkinnon.


malware

Suorastaan häkellyttävää, kuinka hyvin se sointuukaan ajokortin väriin [sekä My Fair Ladyn kansikuvaan]. Minulla ei ole koskaan ollut vaaleanpunaista paitaa eikä edes vaaleanpunaista hiusklipsiä tai pikkurillin pidikettä, mutta nytpä on sentään vaaleanpunainen iPod-lompakko.

Voih, pääsin kosketuksiin feminiinisyyteni kanssa juuri kun äijyyttä piereskelyineen, moottorinrassailuineen ja sensellaisineen korostava retroseksuaalisuus on tullut muotiin jopa Ilta=Sanomien mukaan.

Vaan kuinka kummassa voi ajokortti miesten maailman pääsylippuna olla väriltään vaaleanpunainen?

***

Tuo lompakko on sikäli hyvä, jos haluaa maksaa kortilla, mutta en tietenkään ymmärrä, miksi kukaan haluaisi. Olin eilen baarissa ja korttia vinguttaneet kaverini ihmettelivät Saksasta tuomaani kätevää maksutapaa.

Siellä sitä kutsutaan baarirahaksi (Bargeld), ja se käy kätevästi joka paikassa eikä vaadi sähläämistä allekirjoitusten kanssa. Rahan ojennettuaan on vapaa ottamaan juoman ja lähtemään ilman turhaa odottelua. Kätevää kuin mikä.

Yritin jossain vaiheessa olla kovin nokkela. Eikä siinä mitään, jos sekoittaa Libanonin ja Libyan, mutta kun juttu oli kaiken kaikkiaan kovin huono, niin ymmärsin sentään poistua tavallisten bussien aikaan.

Minua on lähestytty useammalta suunnalta ja huomautettu, että olet nyt Suomessa, milloin postaat uuden rekrytointi-ilmoituksesi. Katsotaan, eiköhän se tästä. Kirjoitin pari viikkoa sitten hienon tekstin tarkoitusta varten absinttini avittamana, mutta se mokoma hävisi ulkoisen kovalevyni hajoamisen myötä.

***


Niin, tätä voi olla vaikeaa ymmärtää, mutta ajattelin päättää tämän postauksen tähän. Olen huomannut, että lukijat eivät näin kesken kesän halua lukea tämän pidempiä tekstejä. Lopuksi suosittelen kaikkia tutustumaan Nobody's Wathing -sarjan pilottiin [osat 1, 2 ja 3 sekä taustaa] sekä Sun äitisin blogipinknik-kartoitukseen.

4 on viitsinyt kommentoida:

Nonih. Pitihän ne sitten katsoa. Nyt meni nukkuma-aika ohi. Mutta ihan hauskaa oli. Koskakohan tuo Nobody's Watching tulee meidän televiissioon?

7/31/2006 12:36:00 ap.  

MInä myös katsoin. Ensimmäisen. Mutta sitten piti mennä nukkumaan. Taustaa-linki ei muuten ainanskaan mulla toimi.

Täältä on lapannut valtavasti väkeä SÄlään, mutta kukaan ei ole ottanut kantaa puistoiluun. Kuinkahan käy? Pitääköhän ottaa sulkapallo-ottelu Helena-Sun äitis vastaan Pni-PA? Onko sinulla mailoja?

7/31/2006 07:35:00 ap.  

Eiköhän se tule telkkariin joskus, koska sadusta tuli totta. NBC nimittäin herätti sarjan henkiin, ks. http://www.zap2it.com/tv/news/zap-nbc-nobodyswatching,0,5673139.story?coll=zap-news-headlines

Minä olin pilottiin kyllä vähän pettynyt. Moisen haippauksen perusteella olisi odottanut vähintään kolonoskopioita ja charliekaufmanismeja. Mutta menkööt.

7/31/2006 10:37:00 ap.  

Mullakaan ei linkki toimi. Aiheesta on artikkeli myös Wikipediassa: http://en.wikipedia.org/wiki/Nobody%27s_Watching

Ei tuo mikään superhyvä ollut, mutta nautin kuitenkin sitcom/tosi-tv kliseiden pyörittelystä.

8/01/2006 11:20:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds