Fuck, sanoi saksalainen

Jopa minun kaltaiseni über-objektiivisen observoijan on vaikeaa olla raivostumatta moisesta kaatuilusta.

Näin kerran elokuvan Cry Baby, mutten oikein muista siitä mitään.

Seurueen asiantuntija sanoi, että paperilla Italian kuuluisi voittaa mennen tullen. Mutta että toivoo tietenkin Saksan voittoa, sillä ei noita italialaisia kärsisi katsoa finaalissa.

Huvitti, kuinka selostaja sanoi aina nimen Ballack kuin vittu, nyt!

[Anteeksi nyt, mutta ei se minun vikani ole, jos selostaja on tuollainen]

Toinen puoliaika meni aika hyvinkin nähdäkseni. Ihmettelin, miksei Saksa saanut rankkaria, kun italialainen koski palloon kädellä alueella, mutta asiantuntijan mukaan tämä olisi ollut aika kova veto tuomarilta.

Minä en täysin ymmärrä jalkapalloa.

Miesten vessassakin oli niin kova meno, että housuistani irtosi nappi.

Draamanvainuisena kaverina laitoin videon pyörimään aina kun näytti siltä, että Saksa saattaisi tehdä maalin ja yleisö heittäytyä hulluksi. Jokin älli sai minut laittamaan kameran päälle myös juuri ennen Italian kohtalokasta kulmaa.

Vaan älkää kertoko saksalaisille. Minulla on tällä hetkellä sen verran stressaavaa, etten suoranaisesti tarvitse 80 miljoonaa uutta vihamiestä.

Lupaan hymyillä taas 11. päivän jälkeen. Te täällä olevat tätä ymmärtävät raukat voitte tarkistaa. Ja oikeastaan voisitte ilmoittautua vaikka vaivihkaisesti sähköpostiin. Ymmärrän kyllä, ettette kommentteihin, sillä menisihän siinä maine, jos kaikki näkisivät, että jotkut sitä vain nysväävät netissä sen sijaan, että kulkisivat kaduilla Beckhamin tapaan lohtuseksin merkeissÄH.

Ei, kun tarkoitan vain, että olisi helpompaa koordinoida, mitä aikoo puhua milloinkin, jos tietäisi, ketkä ovat jo lukeneet parhaat päältä. Eikä tarvitsisi ihmetellä, onko tuokin tuossa aivan täysi idiootti, kun ei tunnu tajuavan, vaikka oikeasti tämä kuuluuisi suurimmista suurimpaan eliittijengiin, PA:n tilaajiin.

Tarkoitus oli siis kiittää. Minulla ei liene aiemmin ollut näin suurta tilaajamäärää. Sijoitus on toki ollut parempikin [helvetin taksikuskiblogit].


En nyt jaksa taistella tuota kulmavideota näkyviin. Enkä sitäkään, jossa saksalaisjoukko polttaa lippunsa kadulla. Kyllähän te tiedätte: samalta se näyttää kuin palava USA:n tai Tanskan lippukin. Katkerammalta vain.

Paluumatkalla ostin bratwurstin. Minähän en enää edes sylje pitsaan pÄh

4 on viitsinyt kommentoida:

Melko fantsu tuo kommenttijudanssi tuossa oikealla, muuten.
Äh, se peli oli yhtä tuskaa. Koska ne meinaavat puuttua siihen, että kaikki Saksan hyökkäykset sabotoitiin nurmikolla makailulla ja itkemisellä? Hitto että otti päähän!
-minh-

7/05/2006 02:32:00 ip.  

Ihan hauska tuo seuraava merkintä, mutta voisitko silti päästää meidät osoitteeseen "http://blogilista.fi/" ?

Joox.

7/06/2006 12:31:00 ap.  

Kervån lailla minäkin ihmettelen, onko sinun kilpailunrajoittamisesi syytä, ettei blogilista.fi toimi.

7/06/2006 01:24:00 ap.  

Haa, kommenttimme purivat ja nyt se taas toimii :)

7/06/2006 01:50:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds