Blogikonserni Pää auki alkaa estää kilpailevilta toimijoilta pääsyn verkkosivuilleen.

Sululla Pää auki pyrkii suojaamaan niin kutsuttuja hiljaisia kommentaattoreita, jotka testaavat herättämäänsä mielenkiintoa blogin kautta, kertoi toimitusjohtaja PA keskiviikkona.

"Kyse on normaalista kilpailusta. Me emme halua, että muut blogaajat häiritsevät meidän hiljaisia kommentoijiamme", PA sanoo.

"Tuttu tilanne on se, että kun jonnekin kommentoi, tulevat 20 ensimmäistä vastausta omia julkaisujaan mainostavilta blogaajilta."

Kilpailijoiden kiinnostus Pää auki -blogiin paljastui, kun julkaisun internetseurannasta kävi ilmi, että palveluiden aktiivisimmat käyttäjät olivat toisia blogaajia.

PA ei kuitenkaan halunnut nimetä sulun piirissä olevia yhtiöitä. "Ne olivat näitä suurimpia, tiedättehän te, jätkät", hän sanoi.

Schizo-Blogin toimitusjohtajan Schizo-Jannen mukaan Pää auen toimenpiteet tulivat täytenä yllätyksenä. "Kuulostaa todella hassulta – siis niinku ironisessa kontekstissa", hän sanoi coolisti nauraen. "Mitä haittaa meille siitä voisi olla? Meillä riittää puuhaa omienkin asiakkaiden kanssa."

"Meitä eivät kiinnosta heidän lukijansa, vaan heidän lukijoidensa määrä. Heillä ei ole vieläkään 300:aa tilaajaa Blogilistalla, kun meillä on 4 300", Schizo sanoo. Hänestä Pää auen toiminta haiskahtaa mainostempulta.

Via

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds