Beduiinin sandaali

Minä vanha kynsienkatselija olen vajonnut niin alas, että tiirailen nykyään etupäässä varpaita. Naisten, lähinnä, sillä muuta en sentään kehtaisi myöntää.

Olen havainnut, ettei minun tarvitse kynsiäni hävetä sandaaleita käyttäessäni.

Olfaktoriset seikat sen sijaan ovat kokonaan oma juttunsa [sori, näissä älykköblogeissa on pakko käyttää hienoja sanoja aina silloin tällöikseltään, kert q]. Siinä minä olin, keskellä saksankurssia, kun ymmärsin, ettei haju tullut Jari Kotitalon eväistä vaan minun jaloistani.

Haju, kuten tunnettua, ajaa kaiken ohitse. Joskus lapsena minäkin mietin, miltä hiukseni näyttävät, kunnes yhtäkkiä jouduin moneksi vuodeksi keskittymään siihen, miltä haisen. Onneksi noista ajoista on pääsääntöisesti päästy yli.

Paitsi nyt tällä kertaa.

Viimekesäinen pomoni ei hyväksynyt sandaalien käyttöä ilman lakattuja kynsiä, enkä tiedä, oliko hänen tarkoituksensa diskriminoida miehiä vai saada heidätkin käyttämään kynsilakkaa. Käytin kenkiä.

Hän sanoi, että on ällöttävää, että se sama hiki, joka normaalisti saa sukat haisemaan pahalta, valuu sandaalinpohjaan ja muhii siinä. Tuo oli uusia uria aukaisevaa: en ollut koskaan tullut ajatelleeksi koko asiaa.

Minun tuolloiset sandaalini olin ostanut vuoden 2001 kesänä, mutta eivät ne silti haisseet. Kengät jäivät sittemmin uima-altaalle loppukesän Pafos-seminaarilla, ja joku rukka ne sieltä poimi mukaansa [puhun seminaarista, sillä onhan se aika noloa, että olen käynyt pakettimatkalla Kyproksella].

Sääli, olisin halunnut selvittää, mikä niiden pohjamateriaalissa oli erilaista kuin nyt käytössä olevissani, jotka olivat keskellä saksantuntia ja haisivat. Pitääpä kysellä ympäristön materiaaliteknikoillta.

Jos vaikka tavallinen sukka haisisikin, kun sen ottaa kengästä ulos, tilannetta voi yleensä pitkittää pitämällä kengän jalassa. Sandaalin kanssa tasan mitään ei ole tehtävissä.

Tunnin loputtua siirryin vessaan pesemään jalkojani, vaikka myöhäistä se alkoi tuossa vaiheessa olla. Halvathan nämä sandaalit olivat, mutta en tajunnut, että se ilmenisi noin.

***

Minä join eilen pullon sitruunaolutta ja pidin siitä. Olen tainnut olla täällä hieman liian kauan.

Merkittävää sekin, että Lidlistä oli olut loppu. Täkäläisten kauppojen logistiikka toimii vähän eri tavalla kuin Suomessa, eikä illalla kauppaan mennessään voi koskaan tietää, onko kaupassa enää lainkaan leipää tai jauhelihaa. Mutta että olut.

Tiedän oikein hyvin, että viime syksyn Suuri juomatrilogiani odottaa edelleen kirjoittamistaan. Ongelmana jo sekin, ettei yhtä siihen liittyvistä juomista enää näytä myytävän lähilidlissämme.

***

Näin viikonloppuna unta, jossa olin jo Suomessa kuin varkain ja vahingossa. Ja minua harmitti kaikki tekemättä jäänyt, vaikken sitä osannut yksilöidä. Nyt tulee tietenkin miettiä, minkä tekemättömyys tuossa tilanteessa harmittaisi ja tehdä kaikki se.

Öh, as if.

Sittenkin minua olisi harmittanut, ellei eilisiltaa olisi ollut. Minulla oli jostain syystä erityisen mukavaa, vaikka puhua löpötinkin aivan liikaa.

{Äh, milloin opit ymmärtämään, että naiset suhtautuvat sinuun hyväksyvästi vain, koska kuvittelevat, että olet homo.}

Nyt asiaa pohdittuani myönnän, että River on toden totta hieno kappale.

3 on viitsinyt kommentoida:

Mies ei käytä sandaaleja.
Miehellä ei koskaan näy housun reunan alta paljasta ihoa julkisella paikalla.

Minä näin unta että ostin kirpputorilta ensin tosi ISOT kalvosinnapit.
Sitten oli sellainen pahvirasia, jossa oli joku kummallinen kapine, jossa oli emalia ja kultaa. Myyjä sanoi että se oli lampun varjostin, mutta myi sen kun ei osannut laittaa siihen johtoa. Ostin sen pois kuleksimasta 60€. Autossa selvisi että se oli eräänlainen paavin pikakruunu. Kun veti oikasta vivusta, se nousi pystyyn ja oli paavin kolminkertainen kruunu.

Ja mies ei käytä sandaaleja.

7/18/2006 11:49:00 ip.  

Minä jo kuvittelin, että Blogger kiusaa taas, eikä tätä merkintää pysty kommentoimaan, mutta ne olivatkin kommentoijat, jotka kiusasivat. Tai huono teksti.

Ehkä ne olivatkin nuo sandaalit, jotka saavat naiset erehtymään.

7/19/2006 12:14:00 ap.  

Kaipaatko yhteisöllisyyttä tai vain jotain, mistä blogata?

http://www.worldjumpday.org/

7/19/2006 08:13:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds