En minä sinänsä yllättänyt ole, ettei fanilauma Siltavuorenpenkereellä ollut tuon suurempi. Ilmoitinhan minä hieman viime tingassa.

Kaiken kaikkiaan tämänkertainen Helsinki-kävelyni oli poikkeava, sillä en törmännyt yhteenkään tuttuun. Aiempina päivinähän olen törmännyt. On tullut aika lähteä takaisin.

Voi kuinka lohduttavaa onkaan sanoa, etten minä ole kuin käymässä. Että lähden kohta takaisin pois. Voi kuinka koukussa olenkaan ulkopuolisuuteeni. Voi, kuinka toivoisinkaan, että osaisin laittaa tällaisten virkkeiden perään huutomerkin!

Krunikassa on monta taloa, joista ottaa valokuva, jos olisi turisti. Otinkin, mutten jaksa nyt nähdä vaivaa niiden julkaisusta. Lukekaa Saaraa, se julkaisee valokuviakin nykyäh

Niin, eikä enää ole Liisankadun Pikkoloakaan. Paikalla on joku ihmeen Kextra. Minä olin luullut, että noita on vain jossain landella. Siis mitä helvettiä. [Sama jengi, joka kutsuu neuleita paidoiksi, yökerhoja baareiksi ja Stadia Hesaksi, kutsuu böndeä landeksi, mutta tämä nyt oli vanha juttu, kuinka tulikin mieleeni.]

Että kun oldschool-jengi muistaa ajan, jolloin se oli Klähikauppa ja vasta muuttui Pikkoloksi. Niin onko tämä vähän vastaavaa, kuin jotkus muistavat, kuinka edesmennyttä Sellistiä edelsi Karu selliä edeltänyt Kysyn vaan. Kuinka Krapulablogia edelsi Jäädykepiirikuntaa edeltänyt Kilpirauhasen vajaatoiminta. Kuinka Pää aukea edelsi, hahaa, ettepä tiedäkään.

Hieman niin kuin arkkitehtituttavani kertoi, että kahdeksankymmentäluvun postmodernismi tuotti rumia rakennuksia, mutta toimivia kaavoituksia, kun taas nykyinen uusfunktionalismi tuottaa kauniita rakennuksia, mutta surkeita kaavoja.

Olen aivan varma, että kuulin oikein, kuinka Gatoraden mainoksessa kerrottiin, että juomaa on kehitetty vuosikymmenet ja se tarjoaa käyttäjälleen optimaalisen annostuksen hiilihydraatteja ja suolia. Ei sillä, että minä mitään ravinnosta ymmärtäisin [paitsi, että viime päivinä olen syönyt varsin paljon], mutta tuntuu kovin groussilta näin ammattitermein ilmaistuna.

Aamusella luin Hesarista, kuinka joku rukka söi kuusi viimeistä mansikkaansa kahvilan terassilla ja sai moitteita henkilökunnalta, vaikkei kahvila edes myynyt mansikoita. Ja heräsin kummastelemaan, miksi baareissa saa polttaa omaa tupakkaa, vaikka baarit yleensä myyvät sitäkin.

Koska tämä on sentään päheän kansainvälinen blogi, mainitaan, että saksalaisissa tupakka-automaateissa on joskus pienempiä askeja, mutta koska automaatteja ei ole ohjelmoitu ymmärtämään eri arvoisten askien päälle, muovikääreen alle on tehtaalla sisällytetty viisikymmensenttinen.

Olisi minulla kuva siitäkin, mutten jouda nyt.


Niin, enkä minä osaa ajatella kielteisesti Zidanestakaan. Huomenna olen jälleen toisaalla.

[Ai niin, Kata, minulla on mukanani pyytämäsi kolea nuorisofraasi.]

11 on viitsinyt kommentoida:

Mikä niillä arkkitehdeillä muuten on? Koko remmi on heilunu ihan psykoosissa 60-luvulta lähtien, vaikka iso osa ei ollut silloin vielä syntynytkään.

Kilauta kaverille.

6/28/2006 01:25:00 ap.  

Hyviä oloja siellä toisaalla ja kiitos vielä viimeisestä!

6/28/2006 08:59:00 ap.  

Ehtiikö fanikiertue vielä landelle? Tsadiin on niin pitkä matka. Ja eiliseksi tulee kiire.

6/28/2006 11:08:00 ap.  

Hep. En tiedä oliko fraasi piilotettuna tekstiin.

Idis, tuu perjantaina tänne katsomaan Saksan peliä (17:00)ja kerro se sitten (vaadin stadilaisen suhuässän!)minulle. Ota Osku (kähee lempinimi!) mukaan! (huutomerkkejä!!)

6/28/2006 12:10:00 ip.  

Kata, ei ollut piilotettuna. Lisäsin tuon tuohon muistaessani jälkeenpäin, mutta en laittanut itse fraasia, kun pitää vielä kerrata pari autenttista käyttötilannetta.

Perjantaina, miksikäs ei. Jossainhan sitä ihmisen on joka tapauksessa Saksan peliä väijyttävä. Minä en muuta ässää osaakaan kuin suhisevan [saksassa se ei niin haittaa].

6/28/2006 12:16:00 ip.  

missjenny, näillä näkymin ainoa landestoppi sijaitsee Vantaalla.

Ja se on jo aika paha.

6/28/2006 12:16:00 ip.  

Huijui, Vandalian provissi on tosiaan pahapaha. Jään Espoon metsiin väijymään seuraavaa fanisessiota. Ja toivotan mukavaa paluuta. Ja Saksan matsia.

6/28/2006 12:30:00 ip.  

Minua häiritsee kun selostajat jaksavat muistutella Zidanen olevan kokonaista 34-vuotias! Huh huh, ompas vanha! Vaikka kai se on vähitellen uskottava. En pääsisi Ericssonillekaan kuin korkeintaan puolen vuoden määräaikaistyöhön.
-minh-

6/28/2006 12:30:00 ip.  

Minusta oli riemastuttavaa, kuinka Bild-lehti jaksoi hehkuttaa tapauksen surkeutta, kun Zidane ajettiin hiljattain ulos jossain pelissä. Että voi voi, kun miehen pieni poika oli katsomossa ja joutui todistamaan isänsä salennustilaa [ale ilmeisesti kirjoitetaan nykyään ässällä Suomessakin] ja mitä traumojaa hän nyt mahtaakaan saada.

Ei se Ericssoni ole minuakaan huolinut.

6/28/2006 12:35:00 ip.  

Teidät on kehuttu. Aiheesta.

6/29/2006 11:02:00 ap.  

Kerro sitten seuraavan kerran ajoissa, kun tulet Siltavuorenpenkereelle, niin osaan olla vastaanottamassa vinkkupullon/pussikaljan kanssa. Vaihtoehtoisesti voidaan tietty myös poltella teenspoon sugareja.

7/06/2006 06:20:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds