Arjenhäväistys

Taas näitä arkipyhiä. Maanantai kuuluu viikon lempipäiviini, ja menevät sitten pilaamaan sen näin. Pfingsten on suomeksi helluntai, jota vietetään 30 päivää sen jälkeen, kun oli kulunut 20 päivää siitä, kun juutalaiset ylittivät Punaisen meren. Mutta Wikipedian mukaan se oli Suomessa jo eilen. Hahaa, tulinpa todistaneeksi, ettei Raamattu sittenkään ole aukoton.

Tarkoituksena oli lähteä ostamaan aamiaista, mutta kylpyhuone oli varattu. Niin, sanokaa vanhanaikaiseksi, mutta ei minusta oikein ole menemään meikeittä ruokakauppaan.

Varsinaisesti ongelma on parrranajotottumuksissani. Minä en mitenkään pysty ajamaan partaani suihkun jäljiltä, kun hytisen kylmissäni kylpyhuoneessa. Ei se sitä paitsi onnistu märällä naamalla.

Niinpä siirryn pukeutumaan ja syömään aamiaista [jos sellaista on] ja tekemään tärkeitä asioita, kunnes lähden kouluun, usein vasta muutamaa tuntia myöhemmin [Pyrin heräämään kohtuullisen ajoissa, jotta saisin oikeuden tuhahdella muille ihmisille][Olen kotoani oppinut, että yhteisön ensimmäisenä heränneellä on tällainen oikeus]. Bussini lähtee noin varttia vaille, joten yleensä siinä puolen maissa keksin mennä kylpyhuoneeseen ajamaan partaa ja lisäämään hiuksiin niistä pari tuntia aiemmin pois pesemääni rasvaa.

Ja juuri tuossa vaiheessa norjalainen kämppikseni on siellä. Aina. Ja koska hänen tapoihinsa kuuluu suorittaa kaikki kylpyhuonetoimet yhdellä kertaa, siinä kestää kauan. Yleensä hän on valmis n. 14 vaille, jolloin bussini on juuri mennyt. Eikä hänellä ole mitään syytä olla valmis tuohon aikaan, kun hän kuitenkin lähtee vasta joskus myöhemmin.

Ja kun täällä tällä hetkellä majailee myös sen norjalaisen kämppiksen serkku, niin tällaista tämä sitten on.

***

Mutta tosiaan, en minä mihinkään kauppaan päässyt; tänään oli niin pyhä, että jopa döner-paikat olivat kiinni. Monikohan raukka mahtaa kuolla nälkään jokaisena helluntaina tässä maassa? Viimein löysin avonaisen Subwayn. Myivät päivän pikkusubia kahdella ja puolella eurolla. Iso maksoi kaksi euroa enemmän. Tuohan on sikamaisen edullista.

En tiedä, kuinka ne sen tekevät, mutta Subwayn leivät ovat rapsakkuudessaan tystiin omaa luokkaansa. Ei sillä, myös se yksi Asematunnelin voileipäbaari, jossa kävin joulun aikaan, oli varsin hyvä. Se, jossa kuuluu raitiovaunun ääni.

***

Päätin lopettaa eilen aloitetut Saaraanlinkkaamispäivät lyhyeen. Sitä paitsi olen nähnyt Saara-neidin IRCissä. Ja, jätkät, uskokaa tai älkää, hän on IRCissä vielä kauniimpi kuin blogissaan. Hän käyttää huutomerkkejä ja kaikkea!

[Sanokaa vanhanaikaiseksi, mutta ei minusta oikein ole menemään merkeittä postiin]

Sain taas kuulla suurista salaliitoista ja sisäpiireilyistä, joita selkäni takana tapahtuu. Kiehtovaa.

8 on viitsinyt kommentoida:

Joo, usuta vaan ne blogistanin loputkin väinöäjät kimppuuni.

6/05/2006 02:38:00 ip.  

Saksalaiset yllättivät taas positiivisesti ja kutsuivat kanssaan syömään aamupalaa yhteiseen keittiöömme. Kello oli puoli kaksi.

Kysyin tästä helluntaista, ja eilenhän se kuulemma oli. Tänään on vain se toinen päivä.

"Olisi kai se tyhmää että vapaapäivä olisi sunnuntaina, niin sitä on sitten ilmeisesti jatkettu vielä maanantaille", totesi saksalainen kämppikseni nutellat poskellaan.

6/05/2006 03:50:00 ip.  

Saaa, kaikki sujuu suunnite

Minusta väinöäjä sopii mainosti lyhentää väneksi.

Oskari, puoli kaksi, saksalaiset kyllä heräävät ihan stereotyyppisen aikaisin.

6/05/2006 04:23:00 ip.  

Kehitin sitten uuden tavan katkaista sanoja, keskeltä nimittäin.

6/05/2006 04:24:00 ip.  

Testireissulla tässä liikutaan, Yhtään en kyllä tiedä, mitä sit, jos toi coComment toimii. Ainakaan noista sun marginaalissasi olleista linkeistä en päässyt etenemään mihinkään.

6/05/2006 10:30:00 ip.  

Mitä sisäpiirisalakähmäilyä? Miksi minä en tiedä mistään mitään, vaikka tiedänkin aika paljon salamyhkäisiä salaisuuksia, jopa liikaa. Tieto nääs lisää tuskaa. Voih, mistä on kyse? PA?!

Olin eilen Berliinissä, siellä oli kaikki döner sun muut tapas paikat ja baarit auki. Sääkin oli kuin lokakuussa.
Lupasivat muuten juuri tv:ssä loppuviikoksi kesän. Sopii hyvin jalkapallon kanssa yhteen.

Sun Äitis testailee mitä? Mikä tuo coComment on? en taaskaan tajua mistään mitään.

6/06/2006 01:01:00 ip.  

Oikeasti se mitä tiesin tuolloin, oli murusia siihen verrattuna, mitä tiedän nyt. Hieman huolestuttaa enää liikkua pimeillä kaduilla.

coComment kerää kaikki käyttäjän kommentit kätevästi yhteen paikkaan eikä vaadi kuin yhden napin painamista ennen kommentin lähettämistä. Enkä minä silti muista ikinä tehdä sitä.

Se saattaa soveltua erityisen mainiosti sellaisille kummajaisille, joilla ei ole lainkaan omaa blogia.

6/06/2006 01:10:00 ip.  

Murusia? Häh? Onko Sellisti Saara? Vai paljastiko joku sinulle minun valepukuni alla lymyilleen nzdncnzzzin?

6/06/2006 02:43:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds