Pikakonvehteja

Minun piti kirjoittaa jo eilen sanoa jotain, kun Iltalehti kirjoitti kolmatta kertaa putkeen Jari Sillanpään tuskasta. Mutta hyvä, että maltoin odottaa. Tämän päivän ykköslööpissä kaikista Suomen ihmisistä juuri Juha Mieto lohduttelee Jartsaa. Eikö Suomessa todellakaan tapahdu yhtään mitään.[Camilla toki bailaa sinällään merkittävästi Hiltonin kanssa, mutta sekin tapahtunee ulkomailla, muutenhan lööppi kirkuisi Hiltonin olevan Suomessa; "Olen aivan Niinistön näköinen".]

Eikö edes Heinäluoma voisi taas ajaa läpi jonkin pienen lakimuutoksen tai jotain.

***

Asuntoni etuihin kuuluu surkuhupaisan kunnon ja naurettavan suuren vuokran lisäksi lumityövuoro pari kertaa talvessa. Ehdin jo hihkua, että viimeinen vuoroni on näin helmikuun lopulla, niin en takuulla joudu mitään tekemään, kun ei täällä ole lunta näkynyt viikkokausiin.

Eilen aamulla oli sitten satanut puoli senttia ilskottavaa sohjoa, ja niin vain oli vuokranantajatäti aamulla oven takana luudan ja lapion kanssa. Ei edes harmittanut, kun kuvittelin itseni Uusikseksi.

Kaksi tuntia myöhemmin jalkakäytävältä tielle siirtämäni sohjo oli sulanut.

***

Saksan maikka kyseli, onko suomen kielessä vastaavaa lentävää lausetta kuin C'est la vie. Toki, meillä sanotaan Elämä on, saatoin kertoa.

***

Hankin hölkkävarusteita sporttikaupasta. Huomatessani, että kysyivät kassalla asiakkaiden postinumeroja tutkimusta varten maksoin kaikki ostokseni eri kassoilla, jotta saisin ääneni kuuluviin.

Tällaisia me kansalaisjournalistit vain olemme.

***

Pelasimme pöytäfutispeliä kantapaikassamme, ja joku alkoi inistä, ettei niitä ukkeleita saisi pyötäyttää koko kierrosta, kun menee muuten vain rämppäämiseksi.

Siinä näillä säännöillä pelatessani tuli mieleen, että eikö jollain suomalaisbändillä ollutkin joskus albumi nimeltä Masturbaatio ilman käsiä.

***

Loppuhartautena kerron, kuinka kuuntelin Tenkasen aamushow'ta, jossa Jukka oli haastattelemassa penkkaristeja. Samalla huomasin, että musiikkikirjastossani oli kirjoitusvirhe Hectorin Lumi teki eknelin eteiseen -kappaleessa. Juuri kun sain kappaleen tietoluukun auki, podcastissa alettiin täysin ennalta arvaamatta huutaa jotain tuohon kappaleeseen liittyvää. Samalla hetkellä, kun klikkasin Hector-luukkua, nauhalta kuului Jukan täysin absurdi Jee, hyvä Hector -huuto.

Tällaista ubiikkiutta tällä kertaa.

5 on viitsinyt kommentoida:

Ja minä taas... Elämä-on tyyliin on jo Vonnegutin käännöksen mukaan tullut pitkään sanottua, että 'Niin se käy'. En kyllä tiedä, että onko mitään vanhempaa suomalaista vastinetta tuolle sanonnalle.

Onko tuo käyttöliittymäblogi muuten blogilistalla? En löytänyt sieltä vielä.

2/22/2006 01:39:00 ip.  

On toki, kuuman listan kärjessä, mutta se kirjoitetaan ööllä. [käytettävyysongelma siinäkin]

2/22/2006 01:41:00 ip.  

Joku teki hectorin eteiseen :D

2/22/2006 01:56:00 ip.  

Ah pakko korkata neitsyys blogikommentoinnissa, sillä pöytäfutiksen rämppäämisestä sain itsekin kuulla maassa asuessani. Jumaleissön että se vitutti ettei saa pyörittää kokonaisia ympyröitä. Myöhemmin ajateltuna en ymmärrä miksi se vitutti niin paljon. Kiitos epärationaalisen tunteen palauttamisesta.
-M

2/22/2006 03:13:00 ip.  

Täällä päin ne ukkelit heittelevät kunnon voltteja pelatessa.
Kata

2/24/2006 11:46:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds