Eksyin vuosien tauon jälkeen Nyt-liitteen keskustelualueille [lopetin siellä käymisen uudistuksen myötä]. Siellä parikymmentä ihmistä kertoi, mikä netissä on parasta, ja vain yksi vastasi blogit und zwar Minhin.

[Jostain syystä minulle ei koskaan tullut und zwar vastaan koulussa, mutta täällä sitä hoetaan jatkuvasti.]

Blogien sijana mainitaan mm.


  • Älypää-tietovisa
  • Tapettitalon saitit
  • Ilmatieteenlaitoksen sääpalvelut
  • Verkkosudoku

Että miettikää nyt sitten, jaksaako tässä ottaa stressiä päivittämisestä.

***

Positiivista sentään, että tuolla sanotaan näin:

Hei, sano terveisiä minhille :x, hän on minunkin suosikkiniblogaajani.

Yhdellä geellä, siis. Huomasin vasta hiljattain, että Kiroguru on päivittänyt blogisanakirjansa. Siellä mainitaan asiasta seuraavasti:

blogaaja =bloginpitäjä, usein alan kova pelimies tai -nainen.
bloggaaja = blogaaja-synonyymi, jota PA ei voi sietää.


Tuo nyt on hieman liioiteltua. Kyllä minä voin sietää, aivan kuin minulle on aivan sama, käykö joku lenkillä verkkareissa vai ei. Itse en vain moiseen sortuisi.

Tietenkin toivon, että Blogisanakirja laajenee painetuksi teokseksi ja että nimeni mainitaan siellä myös.

Ja yhdessä hetkessä blogaaja olisi oikea ja virallinen termi ja voisin antaa haastatteluja, joissa kertoisin kaiken menneen suunnitelmieni mukaan.

***

Kävin kaupassa jokin tunti sitten, ettekä uskokaan, kuinka halpaa joutsenenlihaa kauppasivat. En tiennyt, että sellaista myydänkään, mutta pitihän sitä nyt kokeilla. Eipä siinä, kanalta se maistui niin kuin kaikki aina.


Hehee, se oli huumoria ja kuolemalla leikittelyä kuin Sellistillä ikään Kanaa minä vain ostin [ja lasillisen pasta primaveraa]. Ajattelin, että nyt on viimeiset hetket tehdä se turvallisesti. Niin nopea ei liene Lidlinkään logistiikka.

Kuolevat joutsenet. Siinä on vastaavaa draamantajua kuin liekehtivissä torneissa. Luultavasti taustalla on sama jehu, joka suunnitteli Cheneyn haulikkoturman. Mikä olisi puhtaampaa ja upeampaa kuin joutsen ja mikä salakavalampaa ja uhkaavampaa kuin mystinen tauti, joka ne tappaa.


Saatoin jo kirjoittaa, että mietiskelin syksyllä, kun Suomessa uutisoitiin rokotushierarkioista, kuinka mahtavat saksalaiset rankata ulkomaalaiset opiskelijat omissa lääkejonoissaan.

Onneksi meillä huumoriblogaajilla on omat sarjamme.


***


MTV3 tietää kertoa, että Paris Hiltonin roolistaan tunnettua Paris Hiltonia kaavaillaan nimirooliin Äiti Teresasta kertovaan elokuvaan.

[ohjaaja] Rajeevnath oli vaikuttunut saatuaan kuulla, että Hilton oli kieltäytynyt esiintymästä Playboyn alastonkuvissa. Ohjaaja sai tästä kimmokkeen harkita miljoonaperijätärtä elokuvaansa.


Sikäli Hilton on kuin ilmetty esikuvansa, että Teresakaan ei tiettävästi koskaan suostunut Playboyn tarjouksiin.

***

JCP lähestyi nöyrästi ystävänpäiväaiheisella kontribuutiollaan, mutta Postin lihottamista välttääkseni boikotoin eilen postaamista ja niin jäi sekin julkaisematta. Tässä siis hempeäksi hurahtaneen hurmurimme näkemys usko, toivo, rakkaus -tematiikasta:

Toivossa on hyvä elää, uskossa kuolla – ja rakkaudessa syntyä.


***

Seuraavaa videota emme suosittele perheen pienimmille toisin kuin kaikkea muuta tässä blogissa. Siinä kuvataan, kuinka tyttö jää junan alle. Ei se voi olla aito, mutta mistä näistä tietää.

Kiinnostavaa on, että tyttö sanoo aivan selvästi moi moi. Junakin näyttää tarkemmin katsoen VR:n IC2:lta.

Tyttö kävelee junan alle

No, otetaanpa kevennykseksi vielä muistutus elefantinsyötännän vaaroista. [Minä sanoin pienenä aina elefantti enkä suostunut puhumaan norsusta vaikka tarhantädit käskivät.]

4 on viitsinyt kommentoida:

Minäkin söin eilen kanaa. Ostin sen ihan grillattuna turkkilaiselta. Ei ollut kovin rapea. Ettäs tiedät.

Käykö Minh Nytin keskustelupalstoilla? Minh?
Kata

2/16/2006 12:07:00 ip.  

Olisi kyllä aika paha, jos pitäisi jättää dönerit väliin typerän taudin takia. Täällä kun ei lammasversiota juuri mistään meinaa löytää.

2/16/2006 12:23:00 ip.  

Aikoinaan, kun myrkyttivät Tonavan kalakannan, koulussa taisi olla samalla viikolla kolmesti fisua tarjolla. Saa nähdä ilmestyykö ruokalistoille "juustomestarin joutsenta"...

Se oli kyllä "rakkaudesta". prkl. Niinku jätkät tajuutteks, rakkaudesta...wink wink..peppu? äh.

2/16/2006 08:23:00 ip.  

Sori nyt, siteerasin ulkomuistista, kun en jaksanut kaivaa viestiä. Tuo on sikäli elliptisempi noin, että sijapääte on sama kaikissa.

Kerro terveisiä makkaramestarille.

2/16/2006 08:30:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds