Narri

Nyrkkisääntönä voisi pitää, että narikkalappua ei kannata hukata vieraassa kaupungissa.

Milloin aion oppia, että homman kasassa pysymiseen vaikuttaa oleellisesti se, onko edellisenä yönä nukuttu vai ei. Tällä kertaa ei ollut. Eikä pysynyt.

Nyt vaikuttaa siltä, että reppuni on tallessa. Eikä minulla ollut poikkeuksellisesti edes tietokone mukana. Ja näemmä olin passinikin ottanut pois repusta.

Ja joku oli löytänyt kännykkänikin. Onneksi sen kieleksi oli asetettu englanti, niin löytäjä osasi soittaa. Onneksi viimeksi soittamani numero oli kaverin, joka laittoi viestin eteenpäin.

Yöllä oli kyllä aika kylmä. Onnekkaasti en lähteissäni ollut tyytynyt sentään pelkkään paitaan niin kuin ensin suunnittelin rationalisoivani.

Rautatieaseman lämpimänä pitäminen luultavasti vain houkuttaisi pummeja. Junan lähtöön oli puolitoista tuntia. Hakeuduin metrolaiturille, jossa oli muutamaa astetta lämpimämpää ja kuvittelin itseni spurguparaksi.

Eipä siinä, hauska reissu spontaaneine letkajenkkoineen keskellä karnevaalihumua. Ruttomaskiani vain ei löydy mistään.

6 on viitsinyt kommentoida:

PA? Oletko ollut *:ssä? Keskellä pahinta karnevaalihelvettiä?! Tai no se pahinhan on tunnetusti edessä vasta maanantaina.
Aamulla yöllä joku tumpelo hoilasi Schalken kannatuslaulua kadulla, suoraan ikkunani alla. Huusin pää auki eikun kiinni, mutta ei tyyppi pingviiniasussaan ymmärtänyt suomea. Minä ilkeä suomalainen spielverderber.
Olen juuri lähdössä pois kaupungista, naapurimaan tasaisemmille kaduille, pakoon pois, en tule takaisin ennen keskiviikkoa. Mutta sanottakoon se nyt kuitenkin: ALAAF!
Kata

2/24/2006 04:38:00 ip.  

Kata, kyllä olen ollut kännissä.

pni, täydellistä.

2/24/2006 05:58:00 ip.  

Siitä tuli sitten narrikkalappu.

2/24/2006 05:59:00 ip.  

Aika kolea jätkä, olet kommentoinut kommenttiani ennen kommentointiani.

2/26/2006 09:19:00 ip.  

Dang, nyt en ehtinyt.

2/26/2006 09:21:00 ip.  

Vieraassa kaupungissa? Miten tässä nyt niin kävi, minä muutin joitakin viikkoja sitten asumaan juurikin vieraaseen kaupunkiin.

Ja täälläkin on jokin minulle vieras karnevaalihelvetti menossa, josta en mitään ymmärrä. Tai ehkä se on jo loppumassa, en tiedä.

Taidan tutkiskella tätä kaikkea vieraassa sydämessäni illalla. Tai sitten katson tv-ohjelmia, joista joko en mitään ymmärrä, tai joista mieli tylsistyy niin ettei tarvitse tutkiskella mitään ja nukahtaa jotta pääsee huomennakin työpaikalle.

Hömm. Ehkä minun ei pitäisi kirjoittaa, kun lukemisessakin on riittävästi avointa päänvaivaa.

eepp

3/01/2006 06:48:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds