Hätävarainkeruu

Lintuinfluenssakuume kohoaa, ja Iltiksessä on jo ryhdytty pohtimaan, mitä varmuusvarastoja kunkin tulisi kotiinsa hankkia siltä varalta, että tulisi tiukka paikka. Riippumattomien medioiden mukaan paniikkiin on jo täysi syy.

Tämä herätti minut huomaamaan, etten ole täydentänyt baarikaappiani aikoihin. Minulla on pelkkää giniä eikä lainkaan vodkaa tai Camparia. Pingispallojakin on jäljellä vain yksi kappale. Viimeinen hehkulamppu käytetty. Puhtaita sukkia sentään riittää vielä toviksi.

Minä, joka olen tottunut ajattelemaan, että olen varautunut pahimpaan, kunhan pidän varmuuskopiot kunnossa.

Kyllä minä vähän aikaa selviäisin. Minulla on kymmenen kuuntelematonta podcast-jaksoa, muutama lukematon kirja ja länsimaisen kulttuurin kulmakivi, varmuuskopio Kysyn vaanin arkistoista.

***

Kävin tänään läiskimässä pingistä, ja olipa pieni liikkuminen hyvä idea. Pitää varmaan ostaa lenkkitossut ja alkaa taas juosta hieman. Olen saanut selkäni aika ikävästi jumiin tässä ergonimisestikin painajaismaisessa huoneessani. Pöytäni on kelvoton, sillä jalkani eivät mahdu sen alle. Vanha natiseva puutuolini on aika järkky sekin.

Lopputuloksena yritän läppäröidä sängyllä tai nojatuolissa, mutta eipä tuo oikein toimi. Viitsisi tänne mitään kunnollista kuitenkaan ostaa.

Jos kotiin sitten viimeinkin hankkisi oikean satulatuolin. Kertokaapa, mikä niiden valmistamisessa maksaa niin kauheasti, vai onko säännönmukaisesti päälle kahdensadan olevassa hinnassa kovastikin koleus-lisää? Pitäisi varmaan konkurssihuutokauppoja kierrellä.

On sentään onni, ettei liikkuminen tai liikkumattomuus tai syöminen ja syömättömyys näy meikäläisten läpipaskojen ruumiinrakenteessa tai vaakalukemissa suuntaan tai toiseen. Ei sillä, että muistaisin, milloin olen viimekis käynyt vaa'alla.

[Mätöttömyys voisi kyllä syödÄH.]


***


Tuli ruokakaupassa puhetta amerikkalaistyyppisistä säilyketölkkipyramideista ja ounastelin mukana olleelle suomalaistyypille, ettei sellaisia ole varmaan ikinä ollut oikeasti olemassakaan, sillä eihän moisessa ole mitään järkeä.

Eipä siinä oikein fifo toimisi, tokaisin. Johon hän kommentoi, että monessakohan ympäristössä tuollainenkaan lause tulee ymmärretyksi. Hän sanoi itse törmänneensä first in first out -periaatteeseen vuosi sitten algoritmikurssilla.

Minä kerroin, että kyllä se meillä kotona oli ihan arkiterminologiaa. Muistan, kuinka olin kahdeksan ja joku rukka oli kattanut pöytään tuoretta leipää, ja isä ärjyi, että se on kuulkaa first in first out ja kaivoi leipäkoriin vanhimman löytämänsä käntyn.

[Joka jäi syömättä. Ja tuore leipä kuivui. Ja...tiedättehän.]

***

Viime yönä pohdiskelin, että jos paljastuisi, että nainen olisikin lesbo, niin sehän olisi mitä mainiointa: hän voisi ryhtyä lesbo-bestiksekseni.

Vaikka jokin tuossa tuntuu hieman hölmöltä. Mistä se johtuu, että kaikki puhuvat vain homo-bestiksistä. Eikö lesbo-bestiksen tulisi tuon jälkeen olla maailman luonnollisin asia?

Olisihan se oivaa, kun ei tarvitsisi tahria mieltään ajattelemalla, kuinka tuokin puuhastelee vaikka mitä jonkin hikisen äijän kanssa.

{Sovitaanko, että perustat sen viidennen blogin näille yöpohdinnoillesi, niin eivä tule suotta tänne sotkemaan?}

[Aika kurja postaus. Mutta ei se Sellistinkään uusin niin ihmeellinen ollut.]

6 on viitsinyt kommentoida:

Bestis ei bestiksen sukupuolesta ja suuntauksesta riippumatta ole kovin miehekäs konsepti. Eli sikäli lesbojen kanssa sopii muuten kaveerata, mutta bestiksen poimiminen ei mielestäni sovi miehelle.

2/16/2006 11:01:00 ip.  

Tuo on kyllä hyvä pointti. Pää auki on kuitenkin vasenta nimetöntään myöden viimeisen päälle miehekäs konsepti noin muuten.

2/16/2006 11:10:00 ip.  

{Mitä hittoa tuo tarkoitti?}

2/16/2006 11:10:00 ip.  

Oletko sinä koskaan istunut satulatuolilla, veli? Ne ovat karmeita! Ne nihertävät sielun irti nivusista, mutta toisaalta... Jos sellaisen päällä istuu stetsoni päässä, voi tuntea olevansa hyvin vahvasti elossa.

Minä en tiedä, mitä ajatella.

2/17/2006 01:37:00 ip.  

Minä en, veliseni, ole koskaan istunut millään tuolilla. Järkeilin vain, että satulatuolilla makoilu olisi vaikeampaa.

Tutkailin satulatuolisivua eilen ja siellä sanottiin, että miehille sopii vakikäyttöön vain sellainen, jossa ne puoliskot ovat erillään.

Eivät kyllä kertoneet miksi.

Veikkaan, että kyseessä on miesten aivorakenne. Erillään olevat puoliskot tarjoavat paremman natural mappingin.

2/17/2006 01:44:00 ip.  

pa istumassa satulatuolilla

kiitos vaan näistäkin painajaisista, veliseni

2/17/2006 02:05:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds