Hesarissakin käydään kuumaa Kaltio-keskustelua. Lukijat ovat kilvan luvanneet irtisanoa Sammon, Tapiolan ja Pohjolan [sic] kanssa tekemänsä sopimukset.

Sääliksi käy Pohjolaa, jonka nimi on epähuomiossa sotkettu tapaukseen [eipä ollutkaan epähuomioista muualla kuin lähteissäni]. Mutta olisiko heillä pokkaa tehdä oikaisumainos, jossa toteavat, että heillä ei ollut mitään Kaltion julkaisemaa sarjakuvaa vastaan.

Epäilen. Ymmärsin juuri, että minunkin matkavakuutukseni taitaa olla if...:ssä, joten pitäisi tehdä jotain. Äh, vakuutusyhtiön vaihtaminen vaatii varmaan jos ei läsnäoloa, niin fyysisiä allekirjoituksia. Ehkä tyydyn linkkaamaan Apinalaatikon avoimeen kirjeeseen.

***

Lisäys: Tuoreimpien tietojen mukaan Pää auki -yhtymän hallitus on päättänyt, ettei urheilullisten tunteiden loukkaamiseen syyllistyneessä Marginaalissa ole enää hyväksyttävää julkaista kommentteja Pää auen nimissä.

Meidän mielestämme tämä on yhteiskunnallisesti niin vakava asia, että näin kantaa ottavaa juttua ei olisi pitänyt laittaa julkisuuteen ollenkaan
, hallituksen puheenjohtaja herra Köynnös selittää.

7 on viitsinyt kommentoida:

Yle.fi 24.2:
"Tapiola, Sampo ja Pohjola vetivät torstaina mainoksensa pois lehden verkkosivuilta. Pohjolan päälakimies Olavi Nieminen pitää profeetan sarjakuvan julkaisemista edesvastuuttomana.
- Ei asia muutu miksikään, vaikka siinä väitetään, että hänellä on naamari päällä. Sananvapaus on niin arvokas asia, että sillä ei kannata pelleillä. Tuo on aivan väärä keino puolustaa sananvapautta, hän selittää."

2/26/2006 12:43:00 ip.  

Tee kaikin mokomin jatkossakin asiavirheitä, jos niiden seurauksena Mitvit herää eloon!

Nimimerkki On tässä jo vähän aikaa odoteltukin

2/26/2006 01:07:00 ip.  

No voi harmi. Tilanne olisi ollut paljon kiinnostavampi, jos näin ei olisi ollut.

Kummallista, kuinka alunperin ei puhuttu Pohjolasta mitään. Ja kummallista, kuinka juuri vakuutusyhtiöt ovat alunperin innostuneet sponsoroimaan lehteä, josta kukaan ei mitään aiemmin tiennytkään.

2/26/2006 07:54:00 ip.  

Mikä tällainen sivusto on kun täällä ei ole lainkaan jääkiekkoa? Huono ilmeisesti. Sitten täällä on aiheina tuollaisia ei mitenkään tärkeitä juttuja. Missä on Kurlinki?
Pysykää maailmanmenossa mukana!

:)

2/26/2006 10:23:00 ip.  

Kyllähän minä jo käsittelin curlingia. Jääkiekko jäi väliin, kun matkustin Maastrichtiin katsomaan karnevaaleja.

Lunta siellä sentään satoi, joten täysin paitsi ei jääty talvitunnelmasta.

2/26/2006 10:25:00 ip.  

"...lehteä, josta kukaan ei mitään tieenytkään"

Nyt olen kyllä vähän pettynyt sinuun, PA. Suomessa on sellainenkin osa kuin Pohjois-Suomi, jos et sattunut tietämään. Myydään niitä vakuutuksia täälläkin.

Nimimerkillä oululainen Kaltion tilaaja. :P

3/01/2006 10:28:00 ap.  

Voi, pettynyt olen minäkin.

Tarkoitin lähinnä, että valtaosa asiasta meuhkaajista ei tiennyt ennen kohua lehdestä mitään, mutta on nyt olevinaan kuin olisi lukenut lehteä siitä lähtien kun peri alkuperäisvuosikerrat isomummoltaan.

[Eikä tuo toki tarkoita, ettei meuhkaaminen olisi aiheellista.]

[Täytyy kyllä myöntää, ettei minulla ole oikein otetta paikallislehtiin, kun meille kotiin tuli majapaikasta riippumatta aina vain Hesari. Vielä vähemmä paikallisiin kulttuurilehtiin. Enkä oikein ymmärrä sitäkään, miksi sitä kutsutaan julkaisuksi, että juttu painetaan parin tuhannen satunnaisen lukijan silmäiltäväksi, mutta netti nyt on vain tällaista nörttien puuhastelua. ]

3/01/2006 10:42:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds