Elämää pahvilaatikossa

Iltiksessä herätellään jälleen keskustelua: Kerro muistosi äitiyspakkauksesta.

Hävettää tunnustaa, mutta minä en muista yhtään mitään, vaikka aina kehuskelen piinaavan tarkoilla lapsuusmuistikuvillani. Kai minä siellä nukuin, ja varmaan siellä oli oranssikahvaiset kynsisakset, mutta tuo kaikki on kerrottu minulle jälkeenpäin.

***

Ne, jotka eivät juokse tv-suhteessaan äärimmäisyydestä toiseen, tapaavat sanoa kysyttäessä katsovansa sieltä vain uutisia ja ajankohtaisohjelmia.

Minusta on kiinnostavaa, kuinka jotkut tuhahtelevat blogeille nykyään vastaavasti ja kertovat, etteivät lue kuin parin kaverin blogia – ja sitten Visa Kopua.

Tiedä sitten, kumpaa Kopu varsinaisesti vastaa.

Oikeastaan minun on aika vaikeaa pitää kovin fiksuina sellaisia ihmisiä, jotka seuraavat uutisia televisiosta. Mitä ihmeen järkeä siinä on? Taiten tehdyissä dokumenteissa telkkari on vahvoilla, mutten oikein tiedä, missä muussa.

***

Paitsi tietenkin suorissa show-lähetyksissä.

***

Tästä nyt tuli vähän tynkä juttu. Huomasin tuollaisen linkin tallentaneeni joskus kauan sitten selaimen kirjanmerkkipalkkiin. Käykää katsomassa, se on varmaan hauska.

Ja jos teistäkin tuntuu, ettei anna hyvää kuvaa lähettää sähköpostejaan puoli kolmelta yöllä, jolloin ne on oikeasti kirjoittanut, vaan pirtsakamman vaikutelman loisi laittaa ne liikkeelle siinä aamuseitsemän maissa, tämän Mail-skriptipaketin avulla moinenkin onnistuu.

***

[lisäys] Sivupalkkini linkkilista on pahasti päivittämättä enkä aio luultavasti sitä korjata ennen loppuratkaisua ja muualle muuttoa. Samassa yhteydessä suoritan luultavasti kivuliasta karsintaa, enkä ehkä jatkossa enää suo linkkiä aivan kaikille tänne viittaajille [tiedättehän, Madonnakin lopetti vastaavan jo viime vuonna]. Tässä yhteydessä haluan kuitenkin suositella kaikille teräväsanaista ja hillitöntä tahtia päivittävää Mainonta on syvältä -blogia, jonka linkkilistalle olen kunniakkaasti päässyt ainokaisena.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds