Ole syvä

Hetkinä, joina tekee mieli päästää irti sekä tarrata tiukemmin kiinni, luulee ymmärtävänsä irtiotto-sanan keksijää. Lähdenpä pikaisesti mukaan talviteloittamaan kesämökkiä, jos vaikka hieman nollaisi.

Kuuntelin vaihteeksi radiota. Minulla oli tapana kuunnella ahkerasti Radio Ainoa, sittemmin Yle Q:ta niin kauan kuin se onnistui helposti netin kautta. Gramexin tuhottua nettiradion Suomessa omakin käyttöni väheni. Minulla on vanha radiomankka keittiössä enkä jaksa kantaa sitä huoneesta toiseen.

Laskivat leikkiä Kiss FM:stä, jonka kannattaisi kenties hieman skarpata rektytointipolitiikkansa kanssa. Alkaa mennä surkuhupaisaksi. Soittivat äänimainoksia, joissa Kiss esiintyi uuden kohderyhmäprofilointinsa mukaisesti Kids FM:nä. Kids' Music Only, heh.

Lienee paikallaan sivistää maailmaa jälleen kerran ja kertoa, miten Energy ja NRJ liittyvät toisiinsa. NRJ:hän on lyhenne sanoista Nouvelle Radio Jeunesse, joka tarkoittaa suomeksi suurin piirtein uutta nuorisoradiota. Ranskan ääntämyssääntöjen [onko siinä säännötkin...] mukaan lyhenne lausutaan likimain [en er tsi:]. Ei siis mitään [en er eiz] -juttuja; maailmassa on muitakin kieliä kuin englanti.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds