Osakeanti

Mainiota, tämä on näemmä lisätty viimein Pinserin listoille. Aika punnita verta.

Nyt ei kyllä ole välttämättä aivan paras aika yrittää olla kiinnostava. Minulla on koe muutaman tunnin kuluttua, eikä hyvältä näytä. On hienompaa puhua tenteistä kuin kokeista. Siksihän sieltä lukiosta piti pois päästä. Minä olen jo niin vanha tekijä, ettei uskottavuuteni kärsi, vaikka sanoisin koekin. Läksyjenkin sijaan on paljon hienompaa puhua harkoista, projekteista, keisseistä ja laskareista.

Kerrotaan, että maailmassa on sen verran järkeä, että perjantaiset tuotokseni luvattiin tarkistaa ongelmistani huolimatta.

Ilta-Sanomat on näemmä huomannut tarttua netissä jotain aikoja kiertäneeseen huhuun Bushin selässä pullottaneesta tuntemattomasta objektista. Sanotaan, että kuiskaajan kanssa työskentelyn kyllä oppii, mutta vaikeinta on olla liikuttelematta silmiään korvaan syötettyä puhetta kuunnellessaan. Kiinnostava oli myös presidentin ensimmäisessä väittelyss yhtäkkiä kivahtama Let me finish -pyyntö, vaikka kukaan ei häntä näyttänyt olevan keskeyttämässä.

Kyllä kai ihminen tekee mitä vain välttääkseen kokeisiin luvun. Katsoo vaikka vaaliväittelyä, vaikken kyllä tuota oikein väittelyksi menisi kutsumaan. Jos toinen erä on vielä näkemättä, sen löytää täältä.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds