Ennalta arvaamatta

Näyttää siltä, että julkaisuni ei ehtinyt Pinserin viime viikonlopun päivityserään. Eilinen ajatukseni kirjoittaa varastoon ennen kriittisten tarkastelijoiden saapumista pääsee siis toteutumaan. Enää puuttuu se huippumatsku.

Nyt murehdin, että silloin kun ihmiset saapuvat, juuri sen päivän materiaalin tulee olla riittävän mainiota kiinnostaakseen.

Minä mitään ennakkomurehdi. Tulin jokin tunti sitten improvisaatioharjoituksista. Tehtävänä saattoi olla sanoa tietyllä kirjaimella alkava sana. Erikseen kiellettiin ajattelemasta sanaa etukäteen, se tuli keksiä juuri sillä hetkellä, kun vuoro oli itsellä.

Luontaisesti ihmiset pyrkivät valmistautumaan, jos vain suinkin mahdollista [noin minäkin tapaan taistella hengissä ranskantuntini]. Tällaisen toiminnan tietoinen kieltäminen on haastavaa ja kiinnostavaa. Sittenkään en taaskaan jaksaisi uskoa poissulkevuuteen. Ei siitä ole haittaa, että käyttää jotain ennalta miettimäänsä. Koomikot tapaavat sanoa, että on sitä helpompi improvisoida, mitä paremmin on valmistautunut. Pitää vain tietää tulevansa toimeen, vaikka pohja puuttuisikin.

Minä, joka aina halusin kirjoittaa aineistoaineita, sillä pelkäsin, etten muuten keksisi sanottavaa.

"Suklainen vohveli vai vohvelisuklaa", kysyy mainos. Paskanko väliä? Joku sanoi, ettei ole koskaan syönyt sitä, sillä nimi tuo mieleen kissanruoan.

Mietityttää hieman sekin, mistä ihmiset tapaavat hankkia teräverkkoja partakoneisiinsa. Partakoneen teräverkko on yksi maailmamme viimeisiä puhtaan maskuliinisia asioita. Samaa kategoriaa teräketjuöljyn kanssa. Stockalla ei ollut; tietokone jumissa, joten ei tietoa tulevastatakaan. Anttilakaan ei tuohon perusbulkkimalliin osannut sopivaa löytää. Sokos ja joku random-liike Aleksilla kehottivat kysymään Stockalta, itse eivät myyneet. Kai noita verkkoja nyt aika ajoin muillakin hajoilee. Omassani vain oli reikä eräänä aamuna, tiedä sitten.

Legot kondikseen, floppaa joku jakkupukuun pukeutuva hammaslääkäri-kunnallisvaaliehdokas mainostarrassaan.


1 on viitsinyt kommentoida:

Teräverkko ostettu. Älä enää murehdi.

10/17/2004 08:26:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds