Rajat kiinni

[näytänpäs takuulla coolilta tässä käytävän varrella risti-istuksiessani] Aamun dramaattisimmasta tietosulku-uutisesta vastaa George W. Bushin kampanjaorganisaatio, joka [kuten ehkä huomasitte] ei enää päästä ulkomaalaisia presidentin uudelleenvalintasivustolle. Ilmeisesti esto on tarkoitettu kallisarvoisen kaistan suojelemiseksi: jokainen ulkomaalainen samoilija huonontaa potentiaalisten äänestäjien kokemaa palvelunlaatua.

Voi surku, minä olen aivan innoissani katsellut molempien ehdokkaiden videoita kampanjoiden alusta lähtien. Ei sitä aina pääse ilmaiseksi ihmettelemään maailman kukaties taidokkaimmin tuotettua propagandaa. Tekniikan puolesta Bush kerää minun pisteeni. Hän ymmärtää tarjota videonsa myös QuickTimenä, Kerry tyrkyttää vain realia ja wma:ta. Lisäksi Bushin mainoksien naislukijan ääntä voisi kuvailla lähinnä jumalaiseksi.

Onneksi sulku on toteutettu heppoisesti, kuten Sektori.com kertoo. Eston onnistuu kiertämään käyttämällä amerikkalaista välityspalvelinta tai yksinkertaisesti syöttämällä osoitteen suoraan IP-muodossa: http://65.172.163.222/

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds