Walkie-Talkie Man

.*

You are a wildcard. You are everything to everybody. You can't make up your mind as to what you want to be.


via kofeiiniriippuvuus

Teinpä vanhan tiedostopäätetestin ja sain vaihteeksi tietää, etten ole mistään kotoisin.

Viimeaikoina [kirjoitin vahingossa viima-aikoina... viima-aikoina pukeudun kaulaliinaan] olen miettinyt langattomien puhelimien aiheuttamia vaikutuksia maailmaamme.

Tiedän, etten ole ainoa, joka ei voi istua paikoillaan puhelimeensa puhuessaan. Yleensä puhelun päätyttyä löydän itseni jostain aivan muualta kuin missä alun perin aloitin. Liikkumisella voisi epäillä olevan yhtenä funktionaan rauhallisen puhumispaikan löytäminen, mutta tämä tuskin selittää kaikkea.

Voisiko olla, että kävely puhumisen aikana tekisi viestinnästä voimakkaampaa ja kokonaisvaltaisempaa. Mahdollistavatko nykyiset langattomat luurit jotenkin tehokkaamman keskustelun. [aiotko joskus ilmaista itseäsi ihan rohkeasti ja päättää kysymyksesi asiaankuuluvaan symboliin?] Vai onko sittenkin niin, että hillitysti pöydän ääressä istumalla saavutetaan hallitumpia ja täsmällisempiä keskusteluita ja muitakin tuloksia kuin soitellaan? [noin sitä pitää!]

Yleisemminkin liike on oleellinen tekijä keskustelun kannalta. Hirvittävän usein olen huomannut jutun katkeavan kuin luonnostaan pysähdyttäessä liikennevaloihin. Oltiin sitten liikkeellä jalan tai autolla. Vihreällä, liikkeen alkaessa, juttu jatkuu taas kuin itsestään.

Kiinnostavasti hississä tilanne on täysin toinen. Luultavasti liikkeen puhumista yllyttävä vaikutus koskee ainoastaan horisontaalista liikettä. Vertikaalinen liike sen sijaan tappaa keskustelun punaista valoakin tehokkaammin....

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds