Niskoittelua

Jos satutte tulemaan vastaani vähääkään sivuviistosta, en varmaankaan huomaa teitä. Ja mahdollisesti huomattuanikin suon teille luultavasti vain tuskaisan katseen.

Niskani näet jumahti.

Tämä on aika opettavaista. En ole koskaan ennen tullut ajatelleeksi, kuinka paljon kääntelenkään päätäni tavallisesti.

***

Siinä minä olin kylpyhuoneen peilin edessä kummastelemassa, kuinka hyvältä näytinkään. Tätä oli jatkunut jo jonkin aikaa – näytin päivä päivältä paremmalta. En tuntenut oloani niin tieteelliseksi, että olisin alkanut pohtia ilmiön syitä. Sen sijaan mietin ahneesti, näyttäisinkö kenties vielä paremmalta, jos tunkisin läjän geeliä hiuksiini.

Geelissä uitetut sormenpääni tömähtivät päänahkaani. Inauksen liian jyrkässä [tai loivassa tai miten vain] kulmassa. Pääni nitkahti puoli senttiä taaksepäin. Silmissäni sumeni. Kipu säteili kohti varpaitani, mutta laantui armeliaasti navan tasalle ehdittyään.

Eikä se ole mennyt ohi vieläkään.

***

Kaupassa käydessäni mietin, onko kärryntyöntäjäpojilla mahdollisuutta katkaista ylipitkiä kärryjonoja, jos ne eivät tahdo mahtua paikoilleen. Asiakkaan kannaltahan jonot edustavat pinoa puhtaimmillaan, pusheineen poppeineen.

Vai onko tilanne vastaava kuin blogimerkintöjen kanssa. Jos jostain parkkihallin uumenista mukaan sattuu tarttumaan ylipitkä yksilö, sitä ei voi katkaista, vaan se täytyy laittaa sellaisenaan standardipaikkaan, vaikka häntä jää rumasti törröttämään ja lukijat valittavat, ettei näin pitkiä tekstejä jaksa hei lukea.

{Kohta lukijasi alkavat sittenkin valittaa, että jutut ovat lyhentyneet häiritsevästi.}

***

Ai niin, erilaiset reaalimaailman ihmiset ovat käyneet kommentoimassa edellisiä merkintöjäni. Sori nyt, moinen on kovin säälittävää, mutta kun kommenttimääräni syöksyvät eikä minulla tunnu enää olevan oikeita kavereita, niin koetan haalia niitä edes irl-maailmasta.

6 on viitsinyt kommentoida:

Kovasti ovat lyhentyneet.

Näin sinusta viime yönä unta. Analysoit blogiani ja totesit sen olevan huono. Huomasit loukkaantumiseni ja yritit sitten korjata asiaa sanomalla, että onhan sen ihan kivaa fiktiota. Kyselin että miten niin fiktiota mutten saanut vastausta. Suutahdin.

Miksi minä näen tälläisiä?!

Parantele niska.

3/31/2007 07:17:00 ip.  

Luin hiljan vanhan postaukseni, jonka kirjoitin ensimmäisen tapaamisemme jälkeen. Siinä surkuttelin, että jos kuunaan perustaisit blogin, se singahtaisi armotta omani ohitse, sillä sinä elät selllaista elämää, jollainen kiinnostaa ihmisiä.

Eikä mikään kiinnostava voi olla oikeasti totta.

Mutta kiitos, kun kommentoit. Sinulla on sentään blogi ja kaikkea, joten olet uskottava kommentaattori.

Yritän parantaa sen yhdistämällä giniä ja gingeriä. Väistämättä niiden on sovittava yhteen, kun sanat ovat noinkin kongruentit.

3/31/2007 07:25:00 ip.  

GG ei ole minun juoma, mutta kuullostaa hienolta. En vaan pidä ginistä.

Niin näinhän se on. Ja jos kiinnostava on oikeasti totta, ei sitä kannata totena ainakaan blogiin kirjoittaa, silloinhan kukaan ei uskoisi.

Lähden föönaamaan hiuksia.

3/31/2007 08:18:00 ip.  

Kata, minäkin näin eräänä päivänä unta, jossa oli PA.

Eikös me kummatkin nähty jokin aika sitten unta ruotsinlaivoistakin jotenkin samoihin aikoihin?

Ajattelin vain, että onko maailmassa jotenkin rajoitettu määrä uniaiheita kerralla liikenteessä...vai onko tälle ilmiölle jotakin muuta järkevää selitystä? Sattuma on tietenkin ihan hyvä selitys, paremman puutteessa.

Ja niskalle pikaisen paranemisen toivotukset täältäkin, toivottavasti lopettaa niskoittelunsa pikapuoliin!

3/31/2007 08:20:00 ip.  

Itselläni kävi samanlainen nytkähdys, kuin sijoiltaatipahtaminen, männä viikolla. Pari-kolme minuuttia silmet sumeana, kivun ja pelon sekainen olo, ja sitten palautuivat entiset hartia- ja olkapääkivut.

Pitkiä kävelylenkkejä suosittelen. Heiluta käsiä tomerasti.

4/01/2007 09:26:00 ap.  

Blogitiskin alla pitää olla haulikko. Sillä voi hoidella ylipitkiksi väitettyjen juttujen kommentoijat.

Tämä on tietysti ongelmallista, sillä ensimmäisenä minun pitäisi hoidella Sun äitis, joka säännöllisesti narisee niistä, vaikka yrittääkin keksiä jotain positiivista siinä samalla.

4/01/2007 09:28:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds