Homma hoidossa

Katsoin eilen illalla Idolsin tuloksia odottaessani vaaliohjelmaa. Hetken näytti siltä, että puhuivat vanhusten hoidosta.

Tämän päivän Ilta-Sanomat sentään palautti keskustelun nopeasti takaisin asiaan ja Vanhasen hoitoihin.

***

Niin, huomasin yhtäkkiä, ettei minulla oikein olekaan suosikkia idoliksi. Aluksi niin upealta vaikuttanut Ari käy yhä tylsemmäksi. Liikkuisi nyt edes vähän. Kristian vaikutti jälleen siltä, ettei se mitään osaa. Annalle en soisi voittoa, kun rukalla on muutenkin vaikeuksia nöyryydenhallinnan kanssa. Tyttö on kohta täynnä itseään kuin pahainen blogaaja.

Hetken ajattelin jopa, että ehkä Panun sittenkin kuuluisi voittaa. Sitten hän putosi pois.

Eikä pidä liioitella. Ei se Kristiina nyt niin hyvä ollut. Kun laulu alkaa: You and me, we used to be together, minä koin kylmiä väreitä ensi kertaa vasta together-sanan kohdalla. Vielä riittää tytöllä petrattavaa.


[Joojoo, kommentoida nyt Idolsia, mutta pitää vähän laskea rimaa, kun joka päivä ei satu samoihin bileisiin Matti Vanhasen kanssa. Tuossa vielä päivän oivin videopätkä jokusen päivän myöhässä.]

6 on viitsinyt kommentoida:

Aika hupaisa tuo iRack. Tuli suorastaan mieleen Monty Pythonin maineikas Spanish Inquisition, jossa yksi kidutusvälineistä on samantapainen the Rack. Muita olivat tietty esmes the Comfy chair, the Cushions ja olikohan myös the Feathers käytössä. "NOBODY expects the Spanish Inquisition…"

Se on saletisti parhaimmillaan näin selitettynä.

3/16/2007 09:14:00 ip.  

Kun Kristianna-pari tippuu, finaaliin jää Arianna-pari ja Arina-blogista tulee virallinen epäjumalablogi.

Jos homma ei ole hoidossa, se on hanskassa.

3/16/2007 09:17:00 ip.  

- Täytyy kyllä sanoa, PA, että sä vedit tuon hyvin. Se oli hyvä veto, enkä usko, että sä tällä suorituksella tulet todellakaan tippumaan yhtään sijaa listalla. Se mitä vähän toivois, on siitä omasta lokerosta ulos astuminen. Sä olet tässä ex-huumoriblogauksessa omalla mukavuusalueellasi ja vedät sen hyvin. Mutta sun juttu toimii sen varassa, että pää on auki. Vähän odottaisi, että koko vartalo lähtis muk
- Buu!
- Olkaas lapset hiljaa, sedällä on asiaa.
- No mene ite blogaan!
- Kohta menenkin.

3/16/2007 09:24:00 ip.  

varis, just niin.

ev, niin, tarkoitinkin sanoa, että hommansa se on hoidoissakin.

fum, hyvin vedät säkin, mutta yksi tilaaja lopetti ja Marinadikin meni jo ohitse. Kenet te oikein haluatte nähdä voittajana, jätkät?

Tuossa yläpuolella on muuten hitonmoinen kynnys. Naamioden takana -blogilla on yhtäkkiä kymmenen tilaajaa enemmän. Taitaa olla, että tämä kisa on hävitty, mutta kenties meille hävinneillekin riittää faneja, vaikka sopimukset jäävät jälleen saamatta. Pete, anyone

3/17/2007 12:57:00 ap.  

Mut onhan se niinkin, että vaikka ei itse haluais tippua, niin sitten joku muu tippuu ja se tuntuu kauhealta, koska ollaan vähän kuin yhtä suurta perhettä.

PA:kin on tosi hyvä, se on jotenkin niin luonteva blogiskenellä, mut mä aina tärisen ihan kauheasti ennen blogaamista. Ja se sit näkyy suorituksessakin.

3/17/2007 09:07:00 ap.  

Onko joku kisa oikeasti käynnissä? Oli tai ei, taidan olla aika lujasti pihalla touhuista, mutta se ei ole mulle uusi nk. sensaatio.

3/17/2007 01:33:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds