Fanintapaaminen

Ystäväni osti iPod shufflen ja on nyt aivan innoissaan. Joku voisi ihmetellä, kuinka paljon innostumista on laitteessa, jonka ominaisuudet ovat oleellisesti play ja pause, mutta onneksi maailma ei ole niin yksinkertainen.

Kaverini hehkutti laitteen pohjan virtavaloa. Se on vihreä, kun akku on voimissaan. Se on oranssi, kun akku on hieman tyhjennyt. Se on punainen, kun akku vetää viimeisiään. Ja – mikä hienointa – se sammuu, kun akku on tyhjä.

Kaverini selitti, että kyseessä on sama asia kuin tilanteessa, jossa tehtävänä on löytää yhdeksästä pallosta yksi muita kevyempi kahdella punnituksella ja se tehdään punnitsemalla ensin kolme vastaan kolme, jolloin saadaan yhdellä punnituksella informaatiota kaikista kolmesta ryhmästä.

***

Iltamme oli mitä mainioin. Keskustelimme henkeviä ja joimme viiniä ja tuontiolutta. Sekä tuontiginiä. Miellyttävän krapulan aikaansaaminen vaatii vaivannäköä, mutta hyvässä seurassa sentään jaksaa. Tämän hupaisan videonkin katsoimme [via].

Sitten mennä jatkoimme kaupunkiin. En ole koskaan käynyt Onnelassa, joten päätimme paikata puutteen.

En ole myöskään koskaan aiemmin saanut törmätä faniini baarissa. Se oli vähän epätodellista. Jos parista sadasta tilaajastani vähentää äidin ja tädit ja kaverini, ei niitä nyt niin suurta kourallista jää ripoteltaviksi ympäri Helsingin yötä. Varmaan minä jotain puhuin, mutta pr-vastaavani ei ollut aivan hereillä.

Oletan, että en ollut kaikkein skarpeimmillani, sillä en kai minä järjissäni ollessani olisi jäänyt Onnelan Suomi-puolelle. Tai mennyt maksamaan toisten oluita. Huh.

Hän lupasi kommentoida. Niin ne aina sanoo.

8 on viitsinyt kommentoida:

Tällä pohjustuksellani tein kommentoinnista vielä vaikeampaa. Valokeilassa elämisessä on riesansa. Samasta syystähän julkkiksetkaan eivät saa naisia.

3/11/2007 09:57:00 ip.  

Mutta sittenhän naisetkaan eivät saa julkkiksia?

3/12/2007 01:30:00 ip.  

Aina kun joku fanini tunnistaa minut, minua jää kaivelemaan hieman että onko kyseessä blogini lukija vai amatöörifetissipor--

Kylläpäs Hailuodossa on tänään sumuista.

3/12/2007 05:35:00 ip.  

Toi täti on kyllä yliveto! Miten upeat ilmeet, eleet ja äänenpainot.

3/12/2007 09:07:00 ip.  

"Hän lupasi kommentoida." Lupasinko?

3/12/2007 09:25:00 ip.  

Öö, joo, Anonymous kahdella oolla.

3/12/2007 09:51:00 ip.  

Meidän etkot koostuivat lähinnä halvasta viinistä, kotimaisesta oluesta ja huonosta musiikista. Etkot loivat siis oivan pohjan onnen etsimiselle onnelasta... Onnea ei löytynyt, mutta PA kylläkin! Outoa... Luulin, ettet koskaan kävisi moisessa paikassa?!? Minä tarjoan oluet seuraavalla kerralla...

3/13/2007 12:08:00 ap.  

Oltiin tosiaan Simon kaa stadissa liikkeellä aikeissa nähdä teitä. Mut menittekin sit Onnelaan! :D Ja vielä 7 e sisään... ei ollut tapahtumaza. :)

3/14/2007 01:46:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds