Mikä on vastaus

Kirjoitan joskus myöhemmin pidemmälti ajatuksista, joita herää, kun pohtii, onko hyväksi, että kaikki tietävät, mitä kirjoittaa [ei mitään yksityisyyslöpinää, vaan hieman laajemmin]. Minähän tietenkin mainostan omaa erinomaisuuttani jemmailemalla vaivihkaisesti blogi-ikkunoita tuttavieni taskbaareihin aina kylässä käydessäni.

Mutta seurauksena on väistämättä se, etten kirjoita mitään tunnistettavaa ja kuittailen niin hienovaraisesti, etten tahdo itsekään huomata.

Nyt ei ole kyse kuittailusta. Totean vain luoneeni viime aikoina muutaman kateellisen katseen. Ja olleeni hieman kummassa tilanteessa. Ja tapaani, kaiken plussaksi laskien, lopulta sittenkin tyytyväinen. Sittenkään aina kaipaisi kuulla kaikkea.

{Loitpa taas ennätyksellisen salaperäisen kappaleen.}

Tuli vain mieleen, että kun naisten salaisessa ensyklopediassa, jossa kaikki maailman miehet on kommentoitu, minun kohdallani lukee mostly harmless – niin olen tyytyväinen, että lisäsivät sentään tuon mostly-sanan.

[Niin, pääsin vilkaisemaan vaivihkaa, kun joku luuli minua jälleen naiseksi blogini perusteella.]

***

Äh, luennolla oli ihmistä laajentava [mutta ilman perimistä, mikä oli kovin hienoa] liftari, jolla oli metodi mikäOnVastaus, joka palautti 42. Ja luokan mielestä se oli hyvin hauskaa. Hiton nörtit.

[Huvitti sekin, kuinka opettaja innostui tökkäämään sormensa läppärini ruudulle ja tekonsa tajuttuaan puhkesi vuolaisiin anteeksipyyntöihin. Laittoi peräti käden olalleni. Suomalainen opettaja olisi taatusti pyydellyt yhtä lailla anteeksi, muttei kuunaan koskettanut.]

Hieman samaan tapaan kuin kielikurssin maikka puhui tänään suklaasta, ja kaikki ryhmän naiset hihittivät. Aivan sama tapahtui saman opettajan puhuessa samaan tapaan suklaasta alkusyksyn intensiivikurssilla. Ja ala-asteen viidennellä terveydenhoitajan puhuessa seksistä.

{Sinä se et sitten tunnu pitävän minkään sortin naurusta tänään, vai}

Yksi muinainen tänään esiin noussut ajatus on sekin, kuinka ihmiset sanovat kovin usein sanat kuten tyttöystävä, jotenkin varovaisesti. Kuin varoen herättämästä. Sama saattaa päteä joihinkin nimiinkin. Esimerkiksi näillä ystäville kuuluviin. Kuin tunnepitoisesti suhdauttavista asioista puhuttaisiin eri tavalla.

***

Minä olen tutkinut lokejani ja näyttää, että useimmat saksalaisperäiset kävijät saapuvat saman osavaltion alueelta. Sinänsä mielenkiintoista. Juosta voit -bloginkin muutettua quulille blogsome-alustalle, tuumin, että voisi olla aika mainiota pitää pienimuotoinen blogaajien ja bloginmielisten tapaaminen vaikka Kölnissä joku viikonloppu. Mehän kerran jo kokeilimme salaperäisellä kolmen hengen poppoolla alkukeväästä, ja se oli ihan onnistunut konsepti.

***

Minä, tiedättekö, menen suihkuun huomenna. Setä kävi tänään puuhailemassa, mutta silikonin pitää antaa kovettua ennen kuin laitetta saa käyttää. Onko Suomessa olemassakaan näitä reaaliaikaisia vedenlämmittäjiä? Tuntuu jotenkin uskomattomalta, mutta minähän ällistyn joka kerta, kun huomaan, että onnistuvat toimittamaan vettä putkesta. Olen päivitellyt tätä ennemminkin, mutta on se nyt aikamoista kyetä toimittamaan fyysistä kamaa ihan on demand.

Ja ihan vain pitääkseni teidät ajan tasalla, mainitsen siivonneeni työpöytäni. Siinä sinulle, tuleva työnantajani. Totta se on: ei yhden ainoaa tiedostoa missään. Kyllä nyt kelpaa taas vähän aikaa. Onyxin ajaminen korjasti Spotlightinkin, ja nyt löydän jälleen kamaa sähköposteistani.


Olisin äänestänyt Lordia, mutta liittymäni kiusasi taas. Pitää mennä avaamaan se huomenna. Kuuluisi varmaan perustaa paypal-tili, jonne suomalaiset voisivat maksaa rahaa, niin minä lupaan äänestää. 20 senttiä kun on tuskin enempää kuin normaalihintainen tekstiviesti tässä maassa.

4 on viitsinyt kommentoida:

Hei, jos tosiaan useampia bloggaajia täältä alueelta löytyy ja aikataulut sopii, niin kannatetaan! Pitäkää meteliä itsestänne täällä PA:n kommenttiboksissa, niin tiedetään, ketä on paikalla. (Toisaalta, kun väkeä on vähemmän, niin ne kekkeritkin on kivemmat.) ((Hei, mikä loistava syy järjestää yhden hengen bileet.)) (((Sori, tää on nyt sitä saksalaista huumoria...)))

5/19/2006 03:41:00 ap.  

Messissä.

5/19/2006 11:15:00 ap.  

Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

5/19/2006 11:17:00 ap.  

Hahaa, kaikki sujuu suunnitelmie

5/19/2006 11:17:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds