Hyviksien vuoro

Eikä tämä olisi tässä vaiheessa helppoa sen paremmin Sun äidilles kuin Mitvitille. Tämä on täysverinen känniblogi, mutta siitä huolimatta pilkutettu keskimäärin oikeammin kuin mikä tahansa tai ikinä. {no, jopas sitä uhohtaan jälleen taasen}

Tällaista tämä on.

Ja minun paluumatkani seuralainen oli, jos en sanoisi mielenkiintoinen, niin kiinnostava.

Olen niin kovin ennakkoluuloinen. Kerran näin tummaihoisen miehen Kampin Mäkissä. Muistaen, että Kampim Mäkki, on design-mesta, tummaihoisen miehen, jonka paita pilkisti housuista.

Ja mieleeni iksi, että eivätkö kaikki tummat olekaan tyylikkäitä samalla lailla kuin kaikki homot osaavat puhua [via] täydellistä engantia.


ÄÄÄ

Ja kyllä, minua huvitti, kun Iltiksen päivä kysymys oli, että pitääkö valtio erottaa kirkosta ja pääuutinen, Porvoon kirkkopalo. Tuli vähän sellainen olo, että ettekö hyvälle usko, vai palaako seuraavaksi lisärakennus.

Ja ketä kiinnostaisi.

***

Kirjoitin viimeksi, että ei saa sanoa eräs, ellei ainoa kertoa, mistä on kyse. Saara sitten kertoi, siksi blogin nimi ei ollut Yhden Saaran tutkimuksia. Kyllä nuo suomenlukijat osaavat [täysin vailla dissausta, peräti].


[pitää mainita, kun tämä on känniblogi ja kaikkea]

***

Matti ja Mervi ovat jälleen yhdessä. Onko tämä uskomaton rakkaustarina teistäkin kuin elokuvastäh.


***

Katsoimme koulussa leffan Die fetten Tage sind vorbei, mutten kommentoi sitä tällä sen enempää kuin että suosittelen kaikille. Etenkin prekaarimeiningistä kiinnostuneille.

Mieleeni palasi vain vanha ajatus, onko se todella niin, että jos rintoja ei näytetä, kun pahis nai naisettaren kanssa, ne näytetään vasta, kun hyvis tekee sen – kuin korostaen, kuinka oikein se onkaan.

Ei sillä, että tässä elokuvassa olisi välttämättä niin tehty, mutta entä jos olisi.

8 on viitsinyt kommentoida:

Bravo!

:D

5/31/2006 08:02:00 ap.  

Jätkä on ihan kännissä!

5/31/2006 12:55:00 ip.  

Äh, vaarallisia nuo 8,5-volttiset oluet. Onhan tuo muilta osiltaan ihan järkevä teksti, mutta vielä kun ymmärtäisin, mitä ensimmäinen lause tarkoittaa.

Ja oikeasti meitä oli useampia kotiin kävelijöitä, mitä olen mennyt jälleen selittämään?

5/31/2006 01:22:00 ip.  

Alkoi juuri määrättömästi naurattaa tuo kappaleiden välissä oleva ÄÄÄ.

5/31/2006 01:42:00 ip.  

Rintoja ei näytetä pahiksen naiskennellessa naisen kanssa, koska se on melkein järjestään väkisinmakuu. Hyvis ja pahis ei yleensä paneksi samaa naista leffassa. Tai sit en ole ymmärtänyt ihan täysin mistä kirjoitit...
-minh-

5/31/2006 01:46:00 ip.  

minh, tarkoitin sellaista elokuvaa, jossa nainen on aluksi kimpassa vaikka jonkun peelon kanssa ja leffan hyvä tyyppi katselee vierestä. Elokuvan loppuun mennessä elokuvan hyvä tyyppi on saanut naisen ymmärtämään, että tämän kannattaisi jättää peelo ja ottaa tämä hyvä tyyppi.

Ja sitten ne nai.

En siis tarkoittanut varsinaisesti pahista vaan ainoastaan väärää.

5/31/2006 01:54:00 ip.  

Känniblogista voi saada haasteen :-)

5/31/2006 07:40:00 ip.  

Päivää taas. Haastoin sut. http://muunmuassa.blogsome.com/2006/05/31/toisten-sanoin/

Ed: Hitsi, minimaali ehätti previewin väliin. Ei se mitn.

5/31/2006 07:51:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds