Suuri kuvitusnumero

Uikutus toi yhden uuden tilaajan, mutta kadotti vanhan {voisiko olla, että ketään ei kiinnosta}. Palataanpa asialinjalle.

Schneidermanin Designing the User Interface on oikein hyvä kirja. Jos asiasta pitäisi lukea yksi kirja, saattaisin suositella sitä jopa ennen Normanin Design of Everyday Thingsiä. Koska tahansa ennen iänikuista Nielseniä joka tapauksessa. Erityisen hienoa teoksessa [ainakin vanhassa 3. painoksessa] ovat luvut aloittavat kuvat. Innostuin sitten selvittämään enemmän kuvista vastaavista Mark Kostabista, ja taisinpa löytää likimain lempitaiteilijani.

Hänen sivuiltaan löytyy monta hienoa ja googlaamalla läjäpäin lisää. Tämä sopii tietenkin hyvin tähän surkuttelumielialaan.Tätäkin on vaikea ohittaa.
Sääli vain, että tyyppi pärjää niin hyvin, että kuvat maksavat mielettömiä eikä niitä näy saavan julisteinakaan järkevään hintaan.

Kenties tämä on salaliitto, jolla huijata ihmiset lukemaan oppikirjoja.

***

JCP suunnitteli Schizo-Jannelle kesän koleimmat paitakuosit [huomatkaa hopeoidut kaulukset]. Kyllä kelpaa olla eurooppalainen, siksi tylsältä tuo ohjeiden taalaversio näyttää.

europaidat


***

Yleensä en jaksa murehtia tällaisista, kun omiakin ongelmia riittää, mutta jos nyt tämän kerran. Silmäsin ensin pikaisesti päivän tärkeimmän uutisen ja kummastelin, miksi siinä täytyy mainita Evan kansalaisuus. Ei siinä sanottaisi suomalainen nainen, jos Eva olisi Suomesta.


virolainen


Vasta sitten huomasin, ettei siinä edes sanota virolainen nainen tms., vaan ainoastaan virolainen. Ihmeellistä leimaamista.

Tämä samaisen lehden uutinen olisi tapahtumapaikan puolesta voinut olla uudenvuodenpäivältä, jos kyseessä olisi ollutkin virkanainen [ja jos uudenvuodenpäivänä julkaistaisiin lehtiä].


virkanainen ei sentään riehunut

***

Valjastin kaapissani lymyilleen kahvinkeittimen käyttöön. Totesin, että on kai vähän hölmöä pitää se piilossa vain siksi, että se on niin ruma, eikä soinnu vedenkeittimeeni, vohvelirautaani ja leivänpaahtimeeni. Sitä paitsi pikakahvi on aika kallista.

Tässä keittimessä on oikein kellokin. Se on kaksitoista.

Kahvi maistui vaihteeksi ihan hyvältä, mutta on ongelmallista, että jo pienen kermatilkan jälkeen se on aivan liian kylmää. Pitää kai ruveta lämmittämään kerma erikseen niin kuin tapaavat Euroopassa tehdä.

***

Vallan hurmastuttava on tämäkin.

7 on viitsinyt kommentoida:

Onhan tuo Evalle selvä käänne parempaan päin. Onnea.

zibncek...

1/08/2007 09:24:00 ip.  

Jotenkin olenkin aavistellut, että PA juo kahvinsa kerman kera.

Ihme alakuloa todellakin liikkeellä. Yritän estää saamasta tartuntaa, pelkään että olen sen nyt saanut. Ja ulkona on 14 astetta ja kirsikkapuut kukkivat.

Onko sinulla ehkä vauvakuume?

1/08/2007 10:26:00 ip.  

Mulla on videoissa kello. Se näyttää -- --, kun Laps meni ottamaan johdon pois seinästä. Nyt me ei tiedetä, mitä tehdä, kun ei ole enää miestäkään talossa. Että unohtakaa ne vauvat, tollasia niistä sitten tulee.
-minh-

1/09/2007 01:39:00 ap.  

ai kamala.

schneiderman on ihan ylenpalttisen unettava. nukahdan jo ajatuksestakin.
[toisin sanoen, saattaa se hyväkin olla, mitäpä minä siitä tietäisin.]

1/09/2007 08:08:00 ap.  

"kuvat maksavat mielettömiä eikä niitä näy saavan julisteinakaan järkevään hintaan."

Niksi-Dorkan pelastava vinkki: osta antikvariaatista Guns 'n Rosesin albumien, siis vinyylien, Use Your Illusions I & II kannet. Ei haittaa, vaikka levyt olisi vohkittu.

Ainakin tuon ekan kuvan syleilyasetelma on lainattu Rodinilta, minkä PA ja kaikki lukijat tiesivätkin mutta minkä mainitseminen piti jättää kaltaiselleni paremmintietäjälle: http://tinyurl.com/ylq6p5

1/09/2007 11:50:00 ap.  

Joku saattaisi paremmintietää, miten levyjen ja Gunnarien nimi kirjoitetaan.

Gunnar Nordström, Ole Gunnar Solskjær, Gunnar-pässi?

1/09/2007 02:11:00 ip.  

Pannuta kahvia noin 10 minuuttia ennen juomista.

1/10/2007 07:39:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds