Hyvä seiska

Voi elämä, kuinka ulkona on kaunista! Tänään on hyvä päivä avata verhot.

***

Tulin vain kertomaan, että muistin sittenkin sen eilen unohtuneen jutun. Ehkä minun täytyy hyväksyä fakta, etten sittenkään tarvitse sinua, hyvämuistinen.

Juttu meni tähän tapaan:

JCP: Ihanko oikeesti jos joku noista olisi voittanut miljoonan silloin puoli vuotta sitten, niin lehdet ois kirjoittanut siitä vasta tänään?
PA: Niin kai tämä homma toimii.
JCP: Aika varmaan olis jengi kyllä rynninyt ulos studiosta soittamaan luottotoimittajilleen.
PA: Joo, mullakin on kännykkään ohjelmoitu Seiskan pikavalinta 7-napin alle.
JCP: Niin, kun joku voittais miljoonan, niin kuvattaisiin katsomoa, jossa kaikki ottaa kapulan käteen ja painaa seiskaa.

[Otsikko on sisäpiirivitsi, jota en ole koskaan ymmärtänyt]

***

Huvittava sentään oli Metro-lehden tämänpäiväinen miesrokkaritilasto. Luulisi Isosiskollekin kelpaavan, kun Tina Turner on huolittu mukaan.

miesrokkarit***

Kävin viikonloppuna Ikeassa ostamassa sohvapöydän ja rahin. Herkkäuskoisempi voisi luulla, että pöytä putkirunkoineen ja rahi mätsäävine päällysteineen kovastikin kuuluvat sohvaani. Harvoin olen kahtatoista euroa yhtä hyvin käyttänyt kuin tämän pöydän hankkiessani.


rahi ja pöytä

5 on viitsinyt kommentoida:

Teidän dialogeista tulee etäisesti mieleen Gilmore Girlsin meininki. Voisittekin tehdä podcasteina ne. Näennäisesti harmaa lässytys etenee tasaisesti, ja turboahdetut nokkeluudet hoksaa vasta vähän ajan päästä.

1/22/2007 03:51:00 ip.  

Pitäisi vain ensin opetella puhumaan... Minä kun tykkään leikkiä erikoista, niin opettelin ensin kirjoittamaan.

1/22/2007 04:01:00 ip.  

Laita puhuva pää lausumaan.

1/22/2007 04:41:00 ip.  

Laita puhuva pää lausumaan.

Alis,
et ehkä viitannut minuun, mutta olisit voinut. Tapahtui sinä vuonna kun Suomeen kanavauudistus tuli, että TV2 päätti järjestää viihdejuontajakurssin. Kurssille haki parisataa ihmistä. Minäkin, koska Tohloppi oli ihan naapurissa ja muutenkin olin keikkatyössä.

Pääsin 14 kurssilaisen joukkoon, mutta viikon kurssin jälkeen se joku mikälie teattreikoulun opettaja arvioi minut. "Pelkkä puhuva pää". Niinpä minusta ei sitten koskaan tullut kansanedustajaa (kuten kursikaveristani Pertti Salovaarasta), humppatanssijuontajaa (kuten samalle kurssille osallistuneesta Sari Tammisesta) tai oman telkkarikanavan johtajaa (kuten Ulla Roihusta, joka kyllä muutti sukunimensä Aurioksi ennen Taivas-kanavan johtoon siirtymistään). Lausuntaa olen kyllä harrastanut, myös blogissani. Eli komennollasi olisit hyvinkin voinut tarkoittaa, että tämän puhuvan pään voisi laittaa lausumaan.

1/22/2007 06:11:00 ip.  

"Pelkkä puhuva pää"

Pääsitpä helpolla.

Hieno tarina, piti vielä kommentoida jotain, mutta olen tuohtunut aamun pakkasesta!

1/23/2007 07:23:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds