Ergonomiaa

– Kai sä nyt ymmärrät, että se, että sulla on sovittuna tapaaminen viiden eri naisen kanssa viitenä peräkkäisenä päivänä tarkoittaa oikeasti, että sulla ei ole yhtäkään, JCP filosofoi.

– Ergo: sinulla on naisia aivan helvetisti, minä järkeilin.

Ergonomin ammattitutkinnon voisi minun puolestani suomentaa johtopäättelijäksi.

***

Viisi eri naista -juttu kuulosti hyvältä ääntämisen puolesta. Tulee muistaa, että tämän blogin tarkoitus ei ole kertoa totuutta vaan kuulostaa hyvältä ääntämisen puolesta. Ajoittain toki järkytyn pohtimaan, olenko luisumassa itse samalle uralle.

Viihdyin ja muut viihtyivät. Hurina kirjoitti näin somasti:

En tiedä, oletko tajunnut kuinka mahtavan kaunis ja vilpitön hymy ja silmät sinulla on. Emme tunne kovin hyvin, mutta nautin suuresti keskusteluista kanssasi, joissa on myös hauska leikin elementti.


Ja mietin, olenko todella sisäistänyt minulle tuputetun mindsetin siinä määrin oivasti, että olen tiedostamattani trimmannut DIA-syklini sikäli huippukuntoon, että että mukaudun välittömästi ja osaan olla, mitä halutaan.

Olen ajoittain kokenut itseni typeräksi radioksi, joka arpoo loputtomalta soittolistaltaan satunnaista sanottavaa. Nytkö minusta tuli sitten Pandora ja vihoviimeinen FM, jotka mukautuvat reaaliajassa.

Minäkö mielistelijä? En suinkaan. Mielestäni.

***

Eikä tule ymmärtää väärin, tapaamisten luonne nyt oli kovin viaton. Tai, no, äh. Mitään vikaa ei ainakaan ollut.

***

Sain viimein Marinadilta hänen aikoinaan minulle varaamansa lahjan. Nipun avaajia erinäköisiin tarkoituksiin. Sekä tietenkin omenan muotoisen heijastimen.

Minulla ei ollut vastalahjaksi muuta kuin nerokas oivallus, että joskus valmistuttuani voisin ruveta marina-DI:ksi.

Ehdotin Applelle pari vuotta sitten, että alkaisivat jakaa logoheijastimia faneilleen, mutta eivät sitten mokomat lähteneet.

Vaikka hankalahan se lehti olisi kiinnittää, kun sen pitäisi leijua ilmassa.

***

Yhtenä päivänä sitä paistaa pekonipihvejä Liisankadun Hesburgerissa. Seuraavana kannustaa vierasjoukkuetta voittoon lentopallo-ottelussa Järvenpäässä.

Nyrkkeilijä Amin Asikainen väitti hiljattain lentopalloa erityisen naiselliseksi lajiksi, mutta en ole täysin samaa mieltä. Silläkin uhalla, että ei välttämättä ole erityisen hyvä idea olla eri mieltä Amin kanssa.

Enkä toisaalta haluaisi suuremmin ärsyttää lenpalloilijattariakaan. Kuvittelisin, ettei heidänlaistensa isku jäisi aivan tavanomaiseksi bitchslapiksi.

***

Satunnaisia ajatuksia riman hipomisesta. Piilokoodattuja viestejä niin moneen suuntaan, että pyörryttäisi, jos tietäisin.

Kävin eilen katsomassa Muiden elämää ja ymmärsin, että paitsi 20-luvun Berliiniin, minusta olisi tullut oiva stalkkaaja myös 80-luvun itä-Berliiniin.

Ajoittain mietin, malttaisinko pitää suutani kiinni. Ajoittain yllätyn, kuinka toimin toisin kuin olisin ikinä uskonut.

8 on viitsinyt kommentoida:

Tuskin maltat.

11/13/2006 08:37:00 ip.  

Minähän kirjoitin myös näin: "Toivottavasti näemme vielä, koska haluaisin joskus päästä keskustelemaan kanssasi sellaisella tasolla, jolla emme ole vielä mielestäni ihan olleet." Hmm, minusta tuntuu, että puhe voi olla myös suojakuori. Se pitää toisen sopivan etäisyyden päässä. Toisaalta on vain luonnollista olla varovainen.

11/13/2006 08:47:00 ip.  

Minä voin aina työllistää yhden marina-DI:n. Joten se on ihan riittävä vastalahja. (Sitä paitsi en osaa ottaa lahjoja vastaan, vaikka onhan niitä kiva saada: silti on helpompaa antaa.)

11/13/2006 09:01:00 ip.  

JS, tuskinpa maltan, niin. Nimenikin kerroin jo parin vuoden jälkeen.

Hurina, öö, missä sinä noin sanoit?

11/13/2006 11:53:00 ip.  

Kuten tulikin jo sanottua, niin tämän postauksen kommenteissa. Ne taas vähän levisivät käsistä, joten sinne on helppo hukata asioita.

11/14/2006 02:32:00 ap.  

Kiitos täsmennyksestä. Ja tosiaan, tuon radiojutun tarkoitus ei ollut väittää sinua tai ketään muutakaan tyhmäksi, vaan olla lähinnä itseironinen heitto.

11/14/2006 09:15:00 ap.  

Tuleva marina-DI hakee vahvistuksekseen palikkaa?

11/18/2006 01:47:00 ap.  

Melkein viikko! Johan sinä päivität yhtä harvakseltaan kuin Äitis! Sais tulla jo!

11/19/2006 03:34:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds