Metsuri menee himaansa

Siinä minä en ollut, sillä minä olin siinä vieressä naureskelemassa hilpeän ylemmyydentuntoisesti kaiken maailman peeloille, jotka eivät osaa lopettaa ajoissa.

***

Ehkä kaikki johtuu vaaleista. Jälleen kerran kaikki kertoivat voittaneensa. Tässä paradoksissa ei kummastuta edes YLE:n otsikko, jonka mukaan Timo Soini ylsi ennakoituun yllätystulokseen.

Ja minulle tuli jollain tapaa seesteinen olo, kun katselin Matti Vanhasta tuloksen selvittyä. Ajattelin, että Matti on kunnon mies. Että ehkä minun ei pitäisi ottaa loukkauksena, kun jotkut väittävät minun olevan kuin hän.

Eivät he pahaa tarkoita – vaikkeivät oikein ymmärräkään.

Tuo pätee tietenkin ihmisistä useimpiin, eli jopa oli latteaa helistelyä jälleen. Näistä vaaleista minulle jäi mieleen, että on hyvä, että Henrik Lax on europarlamentissa, sillä sivistyneille herrasmiehille on aina käyttöä. Ja on hyvä, että Matti Vanhanen on pääministeri, sillä Matti on kunnon mies.

Jee, kommaritarja ei voittanutkaan, yksi tuttavani lähestyi minua pikaviestimitse ja mieleeni palasi lukion toinen luokka ja selkeät mielipiteet. [Ei tuo ollut se tuttava, joksi joku saattoi kuvitella.]

***

Ja kaiken keskellä minä olen se, jonka päässä soi Tarja-räp [wmv 8,3 Mt]. Huomasin vasta nyt, että sepä olikin ladattavissa hänen sivuiltaan. Päätin eilen tutustua sivuihin perinpohjin siltä varalta, että ne olisi otettu alas tarpeettomina.

Ilmeisesti demarinaisista löytyy jokusia laulutaitoisiakin. Riimittely on kyllä kovin surullista paikoitellen, vaikka joku voisi väittää, että räpin juttu on raiskata suomalainen poljento ja ensimmäisen tavun painotus.

Kiinnostavana yksityiskohtana Backman puhuu videolla kuusi vuotta kestävästä synkkyyden ajasta, jos Tarjaa ei valita [selvää uhkailua tämä tällainen], mutta tekstiversiossa sanotaan neljä.

Muuten Zorro tekee kiusaa ainiaan
no ehkei iha ainiaan, mut ainakin neljä vuotta, sen mä takaanSisältääkö tämä salaviestin, että varsinaisesti on kyse eduskuntavaaleista?


***


Mietin sitäkin, kuinka tulisi suhtautua tuoreeseen kommenttiin, joka sanoo:

Onneksi PA on aina Ego Auki

Kaltaiseni defenssikeinonarkootikko vastaisi luonnollisesti:

Hego hego

ja jatkaisi matkaansa. Mutta entä jos tuo olikin tarkoitettu piikiksi? Oliko tuo ensimmäinen saamani poikkitelainen anonyymikommentti?

Jos, niin kyllä se aika kauan kesti. Aikoinaan kotisivuja pitäessäni sain niitä paljon enemmän. Ne olivat joskus luonteeltaan aika ikäviäkin. Jos vaikka oletetaan, että olisin metsuri, ne olisivat voineet sanoa:

Metsuri, mee himaas.


Ei tuollaista halua kukaan kuunnella.

{Miettikää sitäkin, että tuo nousi varta vasten kirjoittamaan äskeisen jutun muistiin viime yönä unentulon rajamailta.}

***

Rajamaat, niin. Jotain rajaa todella on. Viime kesänä Gotlantia kiertäessäni kylmissäni ja muutaman vuorokauden parin tunnin unilla kuitanneena mietin kaikenlaista. Keltaisia puuvärejä ja muita maailman epäkohtia. [Miksei keltaista puuväriä ole koskaan valittu vuoden turhakkeeksi. Lehtipuhallinkin on hyödyllinen kapine siihen verrattuna.]

Ja kuin yhtäkkiä, kuin niin kuin joku väittäisi jumalan ilmestyvän, minä tiesin sen: Minun tulisi opetella flashia.

Olisin vain uskonut. Olisi autuaampi tilanne nyt, kun kävi ilmi, ettei sinänsä mainiolla Quartz Composerilla voi tehdä järin helposti mitään interaktiivista, joten tuohon on turvautuminen.

Ja minua huvitti mielettömästi, kuinka sitä, että hiiren nappi painetaan alas kutsutaan flashissa pressiksi ja sitä, kun se nostetaan, releaseksi. Että suomeksi ne on varmaan käännetty lehdistö ja tiedote.

1 on viitsinyt kommentoida:

Clickasin tuota Gotlannin linkkiä. Pentele että sillä Sellistillä on joskus ollut hauskoja kommentteja muiden laatikoissa. Aina, kun kommentissa mainitaan dokaaminen, se ON hauska.

Mitens toi valkoinen puuväri sitten?

1/17/2006 05:55:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds