Lehdistökatsaus

Kuvittelenko vain, vai onko jotenkin paradoksaalista, että sitoutumattomat ryhmittyvät yhdistykseksi?


Suomen Sitoutumattomat ry:n puheenjohtaja, valkeakoskelainen Teuvo Nieminen kehottaa Suomen Sitoutumattomat ry:n jäseniä ja kannattajia kaikkialla maassa antamaan äänensä presidenttiehdokas Tarja Haloselle. -Hämeen Sanomat


Sehän on vähän niin kuin Suomen blogivihaajat perustaisivat blogin, jossa kertoa kokemuksistaan blogien vihaamisesta.

***

Tämä nyt on kovin triviaalia, mutta huvittavaa yhtä kaikki pohtia, että niinhän se krapula tosiaan tekee kaikkensa, jotta ihmiset eivät viinaa joisi.

IS: Kankkunen taistelee viinaa vastaan

Vähemmän huvittavaa tietenkin, että sama mies oli vilpittömästi liput liehuen ehdolla edellisissä EU-vaaleissa eikä lopulta kovin kauas jäänyt läpi pääsystäkään, vaikka kaikki ei ilmeisesti ollut aivan kunnossa enää tuolloinkaan.


***

Daniel-parka! Edes suihkussa ei saa olla rauhassa.

hurskastelee Iltalehti kirjoitettuaan ensin uutisen otsikolla Victorian Daniel "hyvin varusteltu". Uutisessa lainataan ruotsalaismiestä, joka on nähnyt Danielin suihkussa kuntosalilla.

Hupsu ajatus: jos sattuisimme elämään sellaisessa maailmassa, jossa vartalot olisivat varsin esteettömästi esillä, mutta ajattelu epäluonnollinen ja hankala ilmiö, joku voisi viitata hyvällä varustelulla toisen salassa pidettyyn älylliseen kapasitettiin.

Jäämme odottelemaan tuttavaa, joka pilaa missikisojen ennakosuosikin mahdollisuudet vuotamalla, että se on oikeastaan aika fiksu likka.

[Tuossahan sanotaan implisiittisesti, että prinsessan poikakaverin tehtävä olisi jotenkin älyllinen virka. Äh.]

2 on viitsinyt kommentoida:

"Jätin" ton kankkusjutun sulle, jotenkin tiesin että täältä tulee löytymään kommentti.

t: Kanuuna

1/26/2006 01:49:00 ip.  

Suomen Sitoutumattomat ry: pitäisi siis käydä äänestämässä tyhjällä lipukkeella toisellakin kierroksella. Kannatetaan (mutta ei sitouduta kannattamaan) ajatusta!
tai jotain :/

1/27/2006 10:01:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds