Ajattelin kokeilla vaihteeksi linkkiblogin roolia, kun Just Sopivastikin on muutamasti viime aikoina innostunut kirjoittamaan liki puoli näytöllistä. Luvassa mannaa meille vaaliaddikteille.

Presidenttiehdokkaat Hesarin kriisipuheenpitotestissä.

[mukana kaikki paitsi Halonen]


Presidenttiehdokkaat Ulkoasiainministeriön englanninkielisessä lehdistötilaisuudessa.

[mukana toistaiseksi Soini, Halonen ja Hautala]

[uam käyttää kehyspohjaisia sivuja, muuten]


Presidenttiehdokkaat FLUX:n kyselyssä (kanta vapaisiin ohjelmiin yms.)

[mukana Lahti, Lax, Niinistö, Vanhanen]


Presidenttiehdokkaat hupaisassa musiikkivideossa.

[mukana Halonen, Niinistö ja Vanhanen – sekä Kekkonen]

4 on viitsinyt kommentoida:

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että minä alan nyt menestyä koulussa?

1/09/2006 07:33:00 ip.  

Sääli, ettei Hautalalla ole mahdollisuuksia tulla valituksi, oli se näistä tämänpäiväisistä se parempi nainen (UM:n lehdistötilaisuuden perusteella)! Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni.

Oli myös kiva katsoa nuo Hesarin kriisipuheet. Luettuna Kalliksen esitys oli parempi kuin nähtynä. Nähdyistä Niinistö oli eniten mieleeni.

1/09/2006 07:56:00 ip.  

Voi ei näitä mielikuvia. Kun Sun äitis tuossa kirjoitti, että "tämänpäiväisistä parempi nainen", niin minä mietin useiden sekuntien ajan, että mitä, eihän niissä ehdokkaissa muita naisia ole. Ei se Conanin kampanja nyt oikein taida toimia tarkoitetulla tavalla, tai ainakin sillä on kummallisia sivuvaikutuksia.

Kiitoksia PA:lle FLUX-linkistä!

1/09/2006 09:25:00 ip.  

Joo, Hautala oli ainoa, jota ei tarvinnut hävetä. Saa nähdä, mitä Vt sanoo, mutta minä olen pitänyt Niinistön viimeaikaisista esiintymisistä [tämä ja Ylen haastattelu pari viikkoa sitten]. Loppuvuoden keskusteluista kun syntyi jotenkin kimurantti ja vaikeasti tavoitettava kuva.

Niin, tulin vain kertomaan, että minulla on jälleen netti kotona. Nyt ihan oma ja kaapeloitu.

Kesti tovin saada se toimimaan, kun reititin ei ollutkaan valmiiksi konffattu ottamaan kiinni koulun verkkoon [täällä on tällainen jännä systeemi, to say the least].

Päivällä netissä käydessäni tallentelin jonkusen kymmenen sivua firman nettisivuja omalle koneelle ja äsken sattumalta löysin niiden seasta ohjeet, kuinka laite konfiguroidaan käsin.

Eipä siinä, web-pohjainen konfigurointi-ohjelma vain oli koreaksi. Oli siinä hetki arpomista ennen kuin oikeat ruudut löytyivät. Mitäpä minä tässä jorisen, pitäisi kirjoittaa aiheesta blogipostaus kuvien kera, mutta vasta huomisen ranskankokeen jälkeen.

[niin, että mistä tunnistaa nettiaddiktin, vai?]

1/10/2006 12:34:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds