Järkevää

minä ja mä


Minäkin kävin tekemässä julisteen SDP:n hauskalla julistegeneraattorilla Putroa mukaillen. Harvoin olenkaan tuntenut näin olevani minkään kampanjan kohderyhmää. Minusta on kunnon itsekeskeisen blogaajan tavoin tuntunut läpi elämäni, että on minä ja on kaikenmoisia laumoja erilaisia meitä, jotka eivät ymmärrä uskoa minua. Ja nyt on sitten oikein puolue, joka kertoo edustavansa noita meitä. Hrh.

***

Pitää kirjata muistiin, että olen kuunnellut pari päivää Juice Leskisen musiikkia, etenkin kappaletta Myrkytyksen oireet. Miehen kuoleman aikaan kummastelin, oliko hän tehnyt muutaman tunnetuimman kappaleensa ja erilaisten huumoripläjäysten [minusta pläjäys-sanaa sopii käyttää vain dissaavalla konnotaatiolla] lisäksi jotain kelpoakin.

Täytyy myöntää, että kirjastosta käteen osuneen Lauluja rakastamisen vaikeudesta -kokoelman sanoitukset ovat paikoin oi, valtavia.

Wikipediassa kerrottiin, ettei Juice ollut erityisen hyvä soittaja ja minäkin ymmärrän sen verran, ettei hän ollut erityisen hyvä laulaja. Joku demari voisi varmaan sanoa, että olisi nyt ollut vain me eikä minä.

***

Viimeöinen kirjoitukseni oli lauantai-ilta-aspektiin [hupsuja viivoja] nähden yllättävän täysijärkinen, vähän tylsä vain. Minua vaivaa jonkinmoinen jumi, enkä kykene tuottamaan mitään parempaakaan, joten menköön:

Tämä ei ole se oikea postaus, jota olen hautonut mielessäni viimeisen viikon. Eikä edes se pikkunokkela hupailu, joka viihdyttää minua jo viidettä minuttia. Ei, tämä on puhdasoppinen känniblogaus. Kirjoitusvirheitä ei korjata jälkikäteen ja sitä rataa.

Istuin hiljattain Kalliolaisessa baarissa ja hiuksensa hienosti leikannut Eräs Saara sanoi minusta jotain myönteistä. Tämä on sikäli mainiota, että hänen ei koskaan aiemmin tiedetä tehneen näin. Hän hehkutti Mitvitin upeutta. Kuinka hauska hänen bloginsa on ja kuinka hän on hauska livenäkin [ynnä luokattoman pantava, mutta tätä Saara ei sanonut].

Puutuin puheeseen sanomalla – viitaten Saaran aiempaan kommenttiin Joonaksen ujoudesta – että niin, sitten on kaiken maailman Joonaksia ja meizejä, jotka emme toimi livenä. Ja tähän sanoi Saara – ihan totta – että olen livenä ihan ok.

Että ottakaa se.

Toki todettuaan aiemmin, ettei enää lue blogiani, kun se on niin helvetin tylsä nykyään. Että oli keskustellut asiasta oikein Vt:n kanssa. Vt on kieltämättä ollut hyvin hauska viime aikoina [osa meistä kutsuu niitä yhä lähiajoiksi, vaikka ne ajat lienevät jo pääH] ja Hattumies samaten. Mikään ei ole niin tuoretta kuin ateistien ja agnostikkojen välinen ikuinen taistelu.

Kävin tänään kokeessa, jonka toivon läpäiseväni. Olisi aikakin. Aiemmin joulukuun alussa tein yhden tentin yliopistolle. Sain viimein tietää tulokseni, kun jokunen viikko sitten asiasta sähköpostia lähetin. Oikeaa ilmoitustaulua en ollut onnistunut löytämään, enkä ollut edes aivan varma, mistä kaupunginosasta kannattaisi aloittaa etsiminen.

Kuulemma vastaukseni visuaalista havainnointia käsitelleeseen kysymykseen oli ollut todella hyvä. Paitsi siltä osin, että kysymys oli koskettanut visuaalista tarkkaavaisuutta, minkä vuoksi sain nolla pistettä ja tenttini hylättiin. Vastausmeilissäni kiitin kehuista ja mainitsin, etten suinkaan ollut vastannut mihinkään sen paremmin tarkkaavaisuutta kuin havainnointiakaan käsitelleeseen.

[Olet, Saara, ihan oikeassa. Tämä on valtaisan tylsää, tällainen.]

Ilmeisesti he onnistuivat sekoittamaan paperini. Se on hienoa, sillä käyttivät oikein kuorta, jossa tentti toimitettiin niin minulle kuin minulta suljettuna tarkastajalle.

Nerokasta: ajatella, jos tuollaisia viestejä voisi lähettää muuallekin kuin luentosaleihin. Jos minkä vain viestin voisi kirjoittaa jotenkin paperille ja sulkea kuoreen, minkä jälkeen joku kantaisi sen mihin vain. Olisihan sen nyt paljon hienompaa kuin jokin jumittava ja tylsä sähköposti.

Ottakaa ja viekää pois, minä en taida enää jaksaa kuin nukkua.

6 on viitsinyt kommentoida:

Saaran tukka on kyllä lähiaikoina ollut oikein hieno. Ei siinä ennenkään tosin mitään vikaa ollut.

2/04/2007 08:35:00 ip.  

Onko Eräällä uudet hiukset ja miksi en ole nähnyt?

Mälsää.

2/04/2007 11:57:00 ip.  

Tuliko sattumalta vastaan kappaletta 'Mene kotiin'? Oli muinoin b-puolena toisella hienolla stykellä 'Mies joke rakastaa itseään', luulisin. "Älä nojaa ovikellon nappulaan/Kun kuitenkaan en tule avaamaan…" Upea huilusoolo, en muista kuka soittaa.

2/05/2007 02:31:00 ap.  

Paas paa hommat kuntoon ny.

Viikko aikaa.

Ilman skandeja on hauska kirjoittaa.

2/05/2007 01:13:00 ip.  

Taas siellä on puhuttu minusta selän takana!

2/06/2007 09:13:00 ap.  

Joonas, meillä kaikilla on heikkoutemme, ja minä satun olemaan luvattoman huono puhumaan kenenkään selän edessä.

Sinulle ei sittenkään kuittailtu päin naamaa niin kuin osalle meistä.

2/06/2007 10:42:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds