Siinä minä olin, kuuntelemassa jälleen kevätrituaalinomaisesti Esa Saarisen luentoa. Vaikka varsinaisesti olin vasta vähän sen jälkeen, bussissa, kylmissäni takaoven vieressä, kummastelemassa, miksi kuljettajanvaihdos näillä keleillä edellyttää, että myös takaovia pidetään auki viisi minuuttia,

kun mieleeni alkoi yhtäkkiä virrata valtaisa määrä asioita, joita halusin kirjoittaa SDP:n politiikasta. Vaan koneeni akku oli loppu, ja kotiin päästyäni olin unohtanut aivan kaiken, joten joudumme odottamaan, että jälleen muistan.

Tyydyn kertomaan, että 100-lehden perinteisesti heikkotasoisessa pääkirjoituskolumnissa kirjoitettiin tänään nokkelasti nettibloggipäiväkirjoista.

Nykyään hakukoneiden osumista pahimmillaan puolet vinkkaa tiedonjanoista jonkun Pekka Pälvikaljun tai Päivi Persjalan syväluotaavaan nettipäiväkirjaan.

Miksi Satasen kolumnisteilla tuntuu olevan pakonomainen tarve puhua näistä hassunhauskoista väännetyistä nimistä. Uskokaa jo, houkat, ettei ole muita hauskoja keksittyjä nimiä kuin Visa Kopu.

Kaikkihan sitä tekevät: on matkaajan päiväkirjaa, kansanedustajien ja lööppiturhakkeiden blogeja, äläystä jos jonkin näköistä. Paljon tuntuu olevan ihmisillä kanssaeläjille kerrottavana: millainen keli oli Mustin kanssa hölkätessä, montako voikkaria meni alas aamusella ja millä palanpainikkeella, "mitä näin tänään" ja miten suoli toimii.

Jätkät hei, etsikää minulle jokin blogi, "jossa kerrotaan" suolen toiminnasta, kun en osaa löytää.

Blogin pitäjistä tehdään – onneksi tiheällä siivilällä – kolumnisteja ja kirjailijoita.

Tiedäpä sitten, millainen siivilä tuolla palstalla mahtaa olla. En usko, että kukaan lukisi noita kolumneja, jos vaihtoehtona olisi vaikka loistelias Minäkin olin Matin kanssa -blogi. [via]

***

Note to self: älä auta naisia löytämään exceliä [Windows-versio ymmärtää sentään kadota ihan omia aikojaan käynnistä-valikosta] tai ne lopettavat sinulle puhumisen ja alkavat harrastaa villiä taulukkolaskentaa.

Note to self: älä kerro kellekään, että kysyit opastaessasi äidiltä apua.

***

Hihhaa, minua pyydettiin jälleen luennoimaan blogeista. Kannattaa, minä olen halpa.

7 on viitsinyt kommentoida:

ei ole muita hauskoja keksittyjä nimiä kuin Visa Kopu

Kaiken takana on pelimies, joka on nimimerkikseen tekaissut anagrammin sanasta kesäheila: suvipoka.

Tai sama rumemmin: pikavosu.

Pseudonyymiyttä vahvistavasti myös: kuva pois.

Kiva opus.

2/08/2007 12:07:00 ap.  

Siinä minä olin, juuri aikeissa kysyä, kumpi kirjoittaa Minäkin olin Matin kanssa -blogia, kun huomasin, että Vt on ihmettelevinään, kuka kirjoittaa Minäkin olin Matin kanssa -blogia. Merkitseekö tämä sitä, että jäljellä on vain yksi vaihtoehto?

***

Avun pyytämistä äidiltä ei tarvitse hävetä. Äidille on ikänsä vuoksi ehtinyt kertyä paljon enemmän taulukkolaskentakokemusta. Sitäpaitsi, jos lapsi sattuu olemaan puhdas (Macisti) ja äiti on sekakäyttäjä, on luonnollista, että lapsi Windowsia koskevissa kysymyksissä kääntyy äitinsä puoleen.

2/08/2007 08:03:00 ap.  

...joskus oli Listalla blogi jossa Mies kertoi niin oman suolensa toiminnasta kuin myös miten perheen jäsenten vastaavat toimivat ja tuottivat milloin minkäkinlaista lopputuotetta.

Lopetti sitten.

2/08/2007 08:55:00 ap.  

Ehkä kolumnisti on erehtynyt luulemaan blogiksi tätä: www.doodie.com .

2/08/2007 10:28:00 ap.  

En olisi tätä muuten tehnyt, mutta itsepä pyysit: http://shitdiary.blogspot.com/

2/08/2007 10:44:00 ap.  

PA uskovi.

Sivupersoona alkaa paljastua: sivu-PA:ko?

2/08/2007 11:28:00 ap.  

Täällä ihan kivan suolentoiminta!
Ja muutenkin hupaisaa.
Paljon terveisiä täältä,
Kata ja Minh

2/09/2007 12:58:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds